Concurs Europe Direct Argeș: Europa Verde

Sub egida Zilei Europei, Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” Argeș lansează concursul Europa Verde.
Dacă ești din județul Argeș și îți place să reciclezi și să dai viață obiectelor vechi sau uzate, Europe Direct Argeș te invită la concurs! Împreună, vom organiza un târg expozițional online cu produse din materiale reciclabile.
Așa că dă de știre persoanelor care se pricep la transformarea materialelor reciclabile (coji de nuci, cutii de carton, cheițe de la diferite doze sau conserve, capsulele folosite de la cafea, dopuri de la sticle, suluri de hârtie, CD-uri, materiale din plastic etc.) în ceva frumos ce poate fi

refolosit în alt scop (jucării, bărcuțe, cărucioare, coșulețe de flori, vaze, veioze, cercei, brățări, tablouri, roboței, ceasuri, suporturi de birou, castele, alte ornamente de casă sau grădină etc.).
Pentru a oferi șansa tuturor de a participa, o persoană sau un grup de persoane (în cazul în care lucrarea este complexă) poate înscrie în cadrul concursului, maxim 3 lucrări din materiale reciclabile diferite. După primirea lucrărilor, va fi realizat un album foto pe pagina Centrului Europe Direct Argeș cu toate lucrările primite și care au dovedit utilizarea într-un mod creativ a materialelor ce pot fi reciclate.

Competiția Europa Verde se va derula în 2 etape:
- 19 aprilie - 5 mai 2021 - perioada de înscriere a obiectelor sau lucrărilor din materiale reciclate. Tot ceea ce trebuie să faceți este să trimiteți la adresa de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , în perioada menționată, 1-3 fotografii clare care să reliefeze cât mai bine produsul creat și să oferiți o descriere despre ce materiale reciclate au fost folosite la crearea lui și cum poate fi el utilizat. Până pe 6 mai 2021, produsele realizate trebuie aduse la sediul Centrului Europe Direct din cadrul Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” Argeș (Strada Victoriei, Nr. 18, 110017, Pitești).
- 7 - 25 mai 2021 - perioada de votare pe pagina Centrului Europe Direct Argeș: https://www.facebook.com/EuropeDirectArges/ și de jurizare a lucrărilor/obiectelor înscrise în concurs.

Juriul nostru va alege 3 obiecte/lucrări frumos realizate dintre cele înscrise în concurs. Creativitatea și îndemânarea, precum și utilitatea produselor nou create vor fi criterii de departajare. Perseverența ajută! Vom avea și Premiul Publicului, unde primii 10 participanți ale căror obiecte/lucrări au fost cele mai apreciate de publicul argeșean, prin like la postarea din albumul creat pe pagina oficială de facebook a Centrului Europe Direct Argeș, vor câștiga materiale promoționale. Premierea câștigătorilor va fi făcută în cadrul unui alt eveniment al Centrului Europe Direct Argeș și va fi anunțată ulterior.
Pentru participarea la concurs în condiții optime, vă asigurăm că vor fi respectate toate dispozițiile Regulamentului UE privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR).
Ionela Panait

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea