PSD Argeș - ample acțiuni de ecologizare în județ

# Simona Bucura Oprescu: „Îmi doresc ca Argeșul să fie curat în fiecare colțișor al său!”

Săptămâna trecută, PSD Argeș a marcat ziua internațională a pământului prin ample acțiuni de ecologizare în județ. Au fost întreprinse acțiuni în localități, precum Pitești, Mioveni, Mărăcineni, Călinești, Recea, Râca, Popești, Sălătrucu, Valea Mare Pravăț.

„Nu moștenim Pământul de la străbunii noștri, ci îl împrumutăm pentru copiii noștri!”

”Nu moștenim Pământul de la străbunii noștri, ci îl împrumutăm pentru copiii noștri! -, spune un vechi proverb al indienilor nativi americani. Sărbătorită în fiecare an pe 22 aprilie, Ziua Pământului ne readuce aminte cât de mult ar trebui să apreciem minunatele daruri pe care ni le-a făcut Mama Natură. În fiecare zi ar trebui să avem grijă de Planeta Pământ, să ne implicăm pentru sănătatea și curățenia ei. PSD Argeș a marcat această zi prin acțiuni de ecologizare în localități precum Pitești, Mioveni, Mărăcineni, Călinești, Recea, Râca, Popești, Sălătrucu, Valea Mare Pravăț.  La acțiuni au participat membri ai organizației non-guvernamentale „Prietenii Pădurilor”, ai Asociației “Excentric Young”, voluntari social-democrați, parlamentarii PSD Argeș, conducerea Consiliului Județean, primari și consilieri locali PSD. Acțiunea comună a voluntarilor, reprezentanților societății civile, ONG-urilor de mediu, a consilierilor locali și județeni, a primarilor și parlamentarilor este mesajul pe care Partidul Social Democrat îl transmite pentru a pregăti împreună viitorul, lăsând copiilor noștri o Românie curată și verde!  Argeșul este locul unde ne-am născut, trăim și ne dorim să ne rămână copiii. Județul nostru trebuie să aibă o dezvoltare durabilă în care să îmbinăm armonios grija pentru mediu cu creșterea economică!”, se arată într-un comunicat de presă emis de PSD Argeș

„Haideți să regenerăm România!”

PSD Argeș a continuat tradiția anilor trecuți și a organizat, de Ziua Pământului, o acțiune de ecologizare și în punctele Argeșelul și Mateiaș din comuna Valea Mare Pravăț.
„Îmi doresc ca Argeșul să fie curat în fiecare colțișor al său! Am muncit pe rupte cu o echipă de inimoși care a adunat gunoaie în zona Mateiaș – Argeșelu din comuna Valea Mare Pravăț. Din păcate, încă mai sunt multe locuri murdare. Trebuie să înțelegem cu toții că viața este cum ne-o facem și țara ne este cum ne-o ținem. Iar pentru copiii noștri rădăcina, casa și viitorul trebuie să le întreținem cu dragoste prin educație și muncă aici, acasă! Haideți să ținem și să facem curat în fiecare zi! Haideți să regenerăm România!”, a declarat deputata Simona Bucura Oprescu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea