Viceprimarul Gelu Tofan s-a făcut de spital

Viceprimarul din Pitești, vremelnicul Gelu Tofan ne arată faptul că, în politică, te poți coborî cât de jos. Fără a avea vreo realizare bifată la capitolul administrație, domnu` Gelu face ce fac și alții: se uită în curtea vecinului și bagă bățul prin gard. Abia ajuns într-o funcție în care să fie băgat în seamă, acesta a ales să critice pe altcineva. Gogomănie dusă la extrem, a ales să îl critice pe singurul constructor, de după Revoluție, al unui spital public. „Un oraș ca Mioveni nu avea nevoie de un mastodont (spitalul nou, n.r.), cum a fost construit acolo”, a declarat, recent, Gelu Tofan.

În replica, primarul Ion Georgescu a precizat: ”Aflăm, mai mult cu amuzament, decât îngrijorare, faptul că Spitalul Orășenesc Mioveni, probabil cel mai sigur și dotat spital din zona Munteniei, singura unitate construită în ultimii 30 de ani din fonduri publice, ar fi de fapt doar un mastodont inutil, un capriciu al administrației din Mioveni de care cetățenii nu ar fi avut nevoie. Afirmația îi aparține unui oarecare domn Tofan care, mai mult ca sigur, aflat în goană disperată după popularitate, se agață de subiecte care i-ar putea asigura un gram de notorietate.
Fără a da mai multă atenție decât este cazul acestei fumigene, îi pot răspunde persoanei în cauză că nu doar Mioveniul are nevoie de acest spital, ci, după cum s-a văzut în ultimul an, tot județul Argeș a avut nevoie de serviciile noastre pe perioada pandemiei de COVID-19.
Și tot în aceiași notă pozitivă, îi transmit acestui domn Tofan, că mi-ar părea sincer rău dacă, vreodată, l-aș întâlni pe holurile mastodontului din Mioveni, din postura de pacient.
În loc de concluzie, m-ar bucura să constat că fiecare politician care critică realizările altora, ar avea puterea să ridice măcar o jumătate de “mastodont” nou în fiecare municipiu sau oraș din județ.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea