Consilierii PSD, PNL și USR nu au vrut să nominalizeze o persoană într-un consiliu de administrație

Continuă circul ieftin în Consiliul Local Pitești. După ce PNL și USR au făcut cam ce au vrut până acum în CL Pitești, PSD-ul încearcă să le pună bețe-n roate atunci când se ivește ocazia. Ultima altercație între cele trei partide a avut loc pe un proiect de hotărâre privind numirea reprezentantului consiliului local în consiliul de administrație al Colegiului Ecologic ”Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu” Pitești”.

„Cred că ar fi cazul să propunem pe cineva de la PSD că la ultimele ședințe nu s-a oferit nimeni. Eu îl propun pe dl. Tudosoiu”, a precizat viceprimarul Gelu Tofan.  Propunerea fost însă refuzată: „Mulțumesc domnului viceprimar Tofan pentru propunere. Nici eu și nici cineva din grupul PSD nu are de făcut o propunere. Și nici nu accept invitația”, a replicat Dumitru Tudosoiu.
Pentru că nimeni nu avea nicio propunere, Cătălin Călugăru,  secretarul municipiului Pitești, a spus că hotărârea a rămas fără obiect. Văzând că niciuna dintre tabere nu se lasă mai prejos, Sorina Coman, consilier local de la PMP, s-a autopropus salvând Consiliul Local de ridicol.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea