O imprimantă 3D a fost donată Bibliotecii Orășenești Topoloveni

Biblioteca Orășenească Topoloveni face un pas uriaș în era tehnologiei și asta datorită imprimantei 3D care a ajuns la instituție. „O vom folosi cu drag și spor în cadrul clubului de coding (care datorită activității continue a reușit să o obțină), dar o vom pune și la dispoziția inginerilor, studenților și altor persoane interesate pe plan professional”, informează reprezentanții bibliotecii Topoloveni.

Imprimanta 3D de la biblioteca publică Topoloveni a fost donată de CEZ Group, în parteneriat cu Fundația Progress, în proiectul Code Kids România. „Le mulțumim pentru susținere și promitem să lucrăm la fel de serioși pe viitor! Mulțumim d-lui Ovidiu Ana (director de dezvoltare Fundația Progress n. red.) pentru surpriza de Paște! Bucuria și entuziasmul se reflectă pe chipul copiilor!”, au mai transmis reprezentanții bibliotecii, pe Facebook.
Fundația Progress prin intermediul parteneriatului cu Grupul CEZ  în România a echipat zece cluburi CODE Kids cu imprimante 3D. Obiectivul acestei acțiuni este de a sprijini copiii din cluburile de programare de la bibliotecile publice locale din Rucăr, Topoloveni, Pietrari, Tomșani, Osica de Sus, Balș, Fărcaș, Vladimir și Bărbătești să dezvolte proiecte STEM, utilizând imprimarea tridimensională.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea