Filip Georgescu are o mare problemă cu băncile ”BERED Piteşti” şi ”Raiffeisen BENK”

Filip Georgescu are o mare problemă cu băncile. Nu vă gândiţi că acesta stă rău la capitolul finanţe. El stă chiar bine la depozite bancare, datoriile sale la bănci lipsind cu desăvârşire conform declaraţiei sale de avere care este postată pe site-ul Camerei Deputaţilor. La datorii este trasă o linie mare care demonstrează că domnul deputat nu are niciun leuţ datorie la bănci. Problema domnului deputat este că nu ştie cum se scrie numele băncilor în care cu încredere şi-a depus strânsura de o viaţă. Raiffeisen

Benk i-a câştigat încrederea domnului deputat şi acesta are două conturi la această bancă, unul de 160.000 lei şi altul de 50.500 euro. BERED Piteşti, care presupunem că ar fi BRD, a fost şi aceasta destul de credibilă pentru deputatul nostru, nu de alta dar şi la această bancă are un depozit de 55.000 euro.

Propunem tuturor băncilor de pe piaţa naţională şi internaţională să trimită fluturaşi cu numele băncilor pe adresa deputatului Filip Georgescu. Suntem de râsul curcilor cu asemenea deputaţi care nu ştiu să scrie numele băncilor în care şi-au depus bănuţii stânşi cu greu. L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea