Ionuț Moșteanu și-a dat palma peste față când a auzit declarația deputatului Pavelescu

Întâlnirea organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, unde s-a discutat despre probleme economice ale județului, a căpătat, pentru scurt timp, și o tentă politică. Deputatul PSD Nicolae Pavelescu a simțit nevoia de a înțepa PNL și USR PLUS, partide aflate la guvernare.
„Eu sunt un tip puțin mai critic. Îmi e așa de drag când aud pe colegii mei de la PNL și USR că susțin județul Argeș. Am avut 735 de amendamente (n.r. - la Legea Bugetului de Stat), toate erau de infrastructură și de dezvoltare a localităților din Argeș, iar ei nu au susținut niciunul. Haideți să vedem ce facem concret fiecare dintre noi!”, a precizat deputatul Nicolae Pavelescu. Când a auzit ce are de spus

colegul său parlamentar, Ionuț Moșteanu a avut „a facepalm moment”. Și-a dat palma peste față și a încercat să îi de-a replica  acestuia. În cele din urmă, pentru că deja vorbise în timpul întâlnirii, i-a dat prilejul colegului său senator Narcis Mircescu să îi răspundă.
„Dacă domnul deputat (n.r. - Pavelescu) dorește o discuție pe Bugetul de Stat de anul acesta îi stau la dispoziție, inclusiv cu toate detaliile referitoare la veniturile din 2020, cheltuielile de atunci... Dacă dorim să facem amendamente de dragul amendamentelor puteam și noi la Consiliul Județean să facem amendamente ca să se asfalteze toate drumurile din toate comunele. Erau foarte multe de depus. Ar fi fost multe și apoi de fiecare dată am fi reclamat că nu s-au făcut. Însă ar fi fost un demers pur demagogic”, a precizat senatorul Mircescu.
Și PNL-ul a avut replică la declarațiile lui Pavelescu. “Trebuie să renunțăm la tentația de a face politică și exerciții de imagine în cadrul unor astfel de întâlniri. Să încercăm, în schimb, să găsim soluții pentru argeșeni. Nu poți veni, de exemplu, cu sute de amendamente la Legea Bugetului de Stat! În mandatul trecut eu am avut amendamente legate de Gara Regală din Curtea de Argeș, pentru Transfăgărășan, dar toate au fost respinse. Hai să facem ce nu s-a făcut până acum și să nu greșim căzând în capcana demagogiei!”, a spus în cadrul întâlnirii senatorul liberal Dănuț Bica.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea