Mihai Coteţ îi ia faţa viceprimarului Gelu Tofan

Miroase a răzbunare la PNL Argeş. Mihai Coteţ, consilierul local liberal din CL Piteşti, îşi ascute săbiile. Victimă e chiar viceprimarul Gelu Tofan, care i-a luat locul de frunte pe care Coteţ îl viza şi pentru care a investit muncă şi bani. Ne amintim desigur, cum omul de afaceri Mihai Coteţ a luptat să fie desemnat candidat al PNL la Primăria Piteşti. N-a avut noroc, deoarece partidul l-a preferat pe Sorin Apostoliceanu. Oricum, după alegeri, Coteţ credea că va fi viceprimar. N-a fost să fie! Gelu Tofan a tras lozul cel mare şi acum e mâna dreaptă a primarului Cristian Gentea. Sau stânga, mă rog...

Dar pe Mihai Coteţ în chinuiesc amintirile. Cum muncea el anul trecut să câştige simpatia piteştenilor, cum făcea turul televiziunilor, cum înroşea online-ul. În tot acest timp, Gelu Tofan era relaxat şi nici nu visa c-o să ajungă mai mare decât Coteţ. Şi nu ne referim la shaormele mâncate, că suntem oameni serioşi. Ne referim la poziţia socială, dar şi la salariu, respectiv indemnizaţia de ales local. Diferenţă ca de la cer la pământ.
Dar Coteţ nu se lasă şi-i strică ploile colegului Tofan. Viceprimarul vrea să fie în acord cu primarul Piteştiului, Cristi Gentea, dar Coteţ toarnă bunele intenţii ale lui Tofan. Mai rău, unii îl acuză pe Coteţ că s-ar fi răsculat împotriva PNL-ului, dezamăgit de şuturile în fund pe care le-a primit şi care nu s-au transformat în paşi înainte.
Oricum, Coteţ îl cam sapă pe rivalul Tofan, doar-doar se va răzbuna pentru nedreptăţile suferite.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea