Un deputat USR vrea să deschidă Transfăgărăşanul mai multe luni pe an

Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, vrea ca Transfăgărăşanul să fie deschis mai mult de 4 luni pe an. Şi noi vrem şi nouă ne place Transfăgărăşanul, dar nu ţine de voinţa şi nici de relaţiile pe care le are Moşteanu prin Guvern sau pe la CNAIR. Acest domn Moşteanu ne spune că a moderat o întâlnire cu reprezentanții CNAIR și mediul de afaceri şi a discutat problema Transfăgărăşanul. Ceva de vis!

Că se va face, că se va drege... Am auzit de-astea şi pe vremea PSD-iştilor şi pe vremea PDL-iştilor. Şi liberalii au spus ceva pe tema asta cu ani în urmă. Pentru că zona Transfăgărăşan e o bună temă de campanie electorală.
Iar faptul că Moşteanu ne spune că „a fost inițiat un amplu program de întreținere a drumului și, în paralel, expertize tehnice în baza cărora vor putea începe reparații capitale pentru infrastructura din zonă” nu înseamnă că vom avea acces pe Trasfăgărăşan în afara celor patru luni deja consacrate. Pentru că, îi amintim domnului deputat că cele care dictează închiderea sau deschiderea Transfăgărăşanului sunt condiţiile meteo. Ca să înţelegi asta nu îţi trebuie diplomă de licenţă. Deci se încadrează şi deputatul USR.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea