Moşteanu râde de Dăncilă că s-a angajat la BNR! Poporul râde de Moşteanu că e deputat şi n-are diplomă de LICENŢĂ!

Angajarea Vioricăi Dăncilă pe un post călduţ la Banca Naţională a României a agitat spiritele în politică. Fostul premier al României a ajuns consilierul guvernatorului Mugur Isărescu pe domeniul Strategie de Sustenabilitate și Energie Verde. Vestea i-a luat prin prin surprindere chiar şi pe votanţii lui Dăncilă, dar mai ales pe politicienii mai mari sau mai mici care au început să comenteze, fiind încă inspiraţi de gafele Vioricăi, pe care le-a făcut în timpul cât a fost premier. De la noi din Argeş cel mai scandalizat a fost Ionuţ Moşteanu. El însuşi un politician cu bube în cap, care a fost student de ocazie, ba la universitate de stat, ba la privat şi care, la ora asta, nu are o diplomă de licenţă în buzunar.

 

Dar la el nu se pune... Are şcoala vieţii, mă gândesc. El poate fi deputat în Parlamentul României chiar dacă a trecut prin şcoală ca gâsca prin apă. În trecut, omnul a recunoscut că a fost student la Politehnică, dar că a renunţat prin anul trei. Ceva mai târziu a încercat o particulară de care Moşteanu se cam ruşinează. A fugit de  ea ca dracul de tămâie, că nici nu şi-a dat licenţa.
Când a fost luat la întrebări de ziarişti, Moşteanu – la vremea aia deputat la primul mandat – a spus că este licenţiat la Biotera, o universitate rău famată. Dar a minţit, căci universitatea nu a avut specializarea pe care pretinde că a urmat-o deputatul USR.
Recapitulăm! Moşteanu minte de îngheaţă apele că are diplomă. Deşi nu are... Dar râde de Viorica Dăncilă că a fost angajată la BNR. Invidios că Viorica are diplome pe bune şi el nu, Moşteanu zice că USR  (acest partid plin de elite - zicem noi) a cerut o reevaluare a deciziei de angajare a fostului prim-ministru PSD:
”Angajarea Vioricăi Dăncila pe funcția de consilier la BNR este o opțiune rușinoasă a BNR-ului, instituție care trebuie să se bazeze pe prestigiu, să-și țină o credibilitate solidă în fața românilor și a partenerilor externi.  USR PLUS a cerut o reevaluare a deciziei de angajare. Este esențială pentru a reda credibilitatea BNR.”, a scris Moşteanu pe Facebook.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea