Gelu Tofan, despre absența a patru ani din CV: „Nu mi s-a făcut carte de muncă. (…) Am lucrat pentru mine personal”

 

# Lui Tofan i-a mers bine cât timp PNL-ul a fost la putere. Timp de un an a bifat trei locuri de muncă la stat

Gelu Tofan, viceprimarul Piteștiului, a dat-o în bară cu… vechimea în muncă. Întrebat de jurnaliști de ce lipsesc din CV-ul său informaţii despre locul de muncă în perioada 1994-1998, liberalul a fost cam indecis. Ba că a lucrat la negru, ba că a lucrat pentru el personal. Concluzia o trageți dumneavoastră!

„Eu nu cred că îmi lipsesc. Am avut o activitate chiar intensă. Într-adevăr, în perioada respectivă nu era un control strict asupra firmelor care angajau. Nu mi s-a făcut carte de muncă… Nu am lucrat la negru. Am lucrat pentru mine personal. Care e problema?”, a precizat, mândru tare, Gelu Tofan.

Conform aceluiași CV, reiese că lui Tofan i-a mers bine cât timp PNL-ul a fost la putere. Timp de un an a bifat trei locuri de muncă la stat.

Între 22 februarie-16 aprilie 2020 a fost angajat ca expert la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, instituție condusă în acea perioadă chiar de bunul său prieten Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș. Apoi, între 1 iulie 2020 – 22 februarie 2021 a fost șef-serviciu la Agenția Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Argeș, iar din 22 februarie 2021 a devenit viceprimarul municipiului Pitești. Să trăiască partidul!

 

 

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea