Proiectele municipiului Pitești, finanțate prin CNI

În municipiul Piteştiul  se derulează mai multe proiecte finanțate prin CNI.  Este vorba despre opt săli de sport, aflate în diverse stadii de execuţie, trei baze sportive, un bazin didactic, două creşe şi o grădiniţă cu program prelungit.
„Avem opt săli de sport, în diverse stadii. Spre exemplu, avem sala de sport de la Liceul cu Program Sportiv Viitorul. Aici este gata documentația, se va începe cu demolarea clădirii existente. Avem sală de sport la Nicolae Iorga, deja a fost emisă autorizația de construcție.

Același lucru și la Școala Tudor Arghezi și Școala Adrian Păunescu. La Tudor Mușatescu suntem în stadiul de elaborare a achiziției. La Colegiul Zinca Golescu  și la Școla Nicolae Bălcescu au fost aprobați indicatorii de către CNI. Iar la Tudor VLadimirescu mai avem de luat avizul de la CFR. Toată documentația va fi depusă până la sfârșitul lunii mai. Avem și trei baze sportive, la Liceul cu Program Sportiv Viitorul, la baza de la Prundu, respectiv am solicitat și a fost inclusă în lista de sinteză un complex sportiv în Parcul Ștrand. Vom avea două terenuri de fotbal, o construcție cu sală de forță chiar și camere, undeva la zece camere de tip hotel”, a precizat primarul Cristian Gentea. A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea