Actele necesare încheierii contractului pentru funizarea serviciului de alimentare cu apă/canalizare cu operatorul SEdC Mioveni

Pentru perfectarea contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare, clientul va depune la sediul nostru din str. Carol Davila, nr. 4, oraș Mioveni, jud. Argeș - parter, (GHIȘEU UNIC) Departament Contractare Clienți, următoarele documente, în funcție de categoria din care face parte.
Actele necesare perfectării contractului precum și tipizatele implicate pot fi descărcate din secțiunea RELAȚII CLIENȚI - Contractul Apă-Canal.
(https://www.sedcmioveni.ro/index.php/contractul-apa-canal).
Documente necesare pentru încheierea/rezilierea contractului cu persoana fizică- utilizator individual/colectiv:

- copie act identitate asociat unic / asociat / administrator
- copie act identitate împuternicit, respectiv împuternicirea - dacă este cazul;
- copie act de proprietate (contract de vânzare - cumpărare, contract de vânzare - cumpărare cu clauza de întreținere, contract de vânzare-cumpărare cu rentă viageră, contract vânzare - cumpărare cu clauză uzufructuar și nuda proprietate, contract donație, act de schimb, Autorizașie de construcție, Adeverință de rol din Registru Agricol) sau copie contract de închiriere/contract de comodat încheiat cu proprietarul imobilului, orice document autentificat care să ateste apartenența proprietății.
- declaratie notarială a solicitantului proprietar persoană fizică/persoană juridică (proprietar spațiu), privind achitarea debitului acumulat de către chiriașul sau în baza contractului încheiat cu societatea noastră - model AC2/AC3.
- împuternicire sub semnatură privată privind desemnarea persoanei împuternicite să semneze contractul de furnizare apă rece în numele persoanei juridice - model
- declarație pe propria răspundere privind respectarea Legislației în domeniul Protecției Apei - model
- declarație pe propria răspundere privind activitatea desfășurată - model
- dovada garanției, dacă este cazul
- statut persoană juridică
- certificat înregistrare fiscală
- certificat Înregistrare, copie
- certificat constatator
- Cerere de încheiere a contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare pentru solicitant persoană fizică utilizator casnic - individual / colectiv - AC7, persoană juridică - utilizator individual / colectiv
- date de contact: telefon, e-mail, adresă de corespondenţă.
- cerere de reziliere completată de către clientul societății persoană fizică / persoană juridică

Notă: În funcție de particularitățile cazului, pot fi solicitate documente suplimentare. Acordul de branșare/racordare la rețeaua de apă rece/canal este necesar și premergator încheierii contractului.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea