Laaa muuulţi aaani! Orban a împlinit 1 an de când a plantat un copac deja plantat în curtea Vilei Florica!

Pe 24 mai 2021 s-a împlinit un an de la un eveniment cum rar ţi-e dat să trăieşti. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a bifat în calendar un an de când a plantat un copac deja plantat în curtea Vilei Florica din Ştefăneşti, care anul trecut a devenit Muzeul Naţional Brătianu. Copacul deja plantat a devenit vedetă, iar Orban, la vremea aceea premier al României, a devenit ţinta glumelor în presa naţională.

Şi pentru că subiectul a fost prea tare, credem că e necesar să-l readucem în atenţia cititorilor noştri. Anul trecut, ca şi anul acesta, PNL Argeş a organizat cu mare fast ziua PNL-ului. Ca să marcheze momentul, liberalii s-au gândit să-l pună pe Orban să planteze un copac. Să facă şi el ceva, mă gândesc...
Dar pentru că nimeni nu l-a văzut pe Ludovic Orban la muncă, băieţii de la PNL Argeş au plantat copacul, urmând ca Orban să se prefacă a-l planta. Din păcate pentru imaginea premierului, momentul a fost filmat, iar înregistrarea a fost încărcată pe internet chiar de liberali. Imaginile au ajuns virale în presa centrală, iar Orban s-a făcut de râs.
La fel şi prefectul de atunci al Argeşului, Emanuel Soare – actual subprefect – şi preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, care au luat parte la circ.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea