Orban şi Miuţescu s-au lepădat de Florin Cîţu la Vila Florica!

Lunea trecută, pe 24 mai, liberalii argeşeni au sărbătorit cu mare fast 146 de ani de la înfiinţarea PNL. Pe vremea aceea, vestita familie Brătianu ţinea prima pagină. Ani mai târziu, Brătienii aveau să joace roluri deosebit de importante pentru România. În zilele noastre, jucătorii sunt mult mai modeşti în fapte. Cu un Orban la Centru şi cu un Miuţescu în Argeş – PNL-ul nu mai are nimic din strălucirea de odinioară. Dar totuşi, la Vila Florica, liberalii şi-au cinstit înaintaşii, ba chiar au aruncat săgeţi otrăvite către rivalii din partid, că uite acu’ vine congresul şi e nevoie de ceva agitaţie.

La eveniment a participat liderul PNL, Ludovic Orban, invitat de omologul de la Argeş, Adrian Miuţescu. Nu e o noutate că Miuţescu este legat ombilical de Orban şi că vizitele în Argeş nu sunt numai o obligaţie de partid, ci şi un bun prilej de a testa prietenia şefului organizaţiei judeţene. Iar Adrian Miuţescu e fanul nr. 1 al lui Orban, a demonstrat acest lucru de nenumărate ori.
Ca s-o spunem pe-a dreaptă, a fost mare paranghelie la Vila Florica. Mai mult de 100 de liberali au sărbătorit alături de Orban şi de Miuţescu. În tot acel timp, premierul Florin Cîţu se afla la Bucureşti. Iar colegul Orban ţinea agenda evenimentelor zilei, cu declaraţii care mai de care. Cîţu a fost invitat la Florica, dar nu a venit. S-a scuzat politicos, dar adevărul este că sunt atâtea rivalităţi între Orban şi Cîţu că n-ar fi putut zâmbi împreună în acelaşi cadru.
Unde mai pui că Miuţescu a transmis un mesaj, prin care-l reneagă pe Cîţu, cât e el de premier: „PNL ARGEȘ ȘI LUDOVIC ORBAN - ECHIPA CÂȘTIGĂTOARE PENTRU JUDEȚ”.
„Eu și colegii mei, ne-am reconfirmat susținerea pentru Ludovic Orban la viitorul congres al partidului. Ca președinte al PNL, dar și ca prim-ministru, Ludovic Orban a dovedit că este un om de echipă, interesat de deblocarea proiectelor Argeșului și dezvoltarea județului, prin investiții fără precedent.”, a explicat Miuţescu, într-o postare pe Facebook.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea