Ceva gargară, de la PNL Argeș: Miuţescu şi Bica s-au întâlnit cu ministrul Dezvoltării ca să promoveze proiectele PSD-ului

Liderul PNL Argeş, Adrian Miuţescu – în calitate de deputat, şi senatorul liberal, Dan Bica s-au întâlnit cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila. Miuţescu spune că s-a discutat despre proiectele Argeşului. Oare e vorba de proiectele alea pe care le-a lansat şi le-a pornit PSD-ul?

„Împreună cu senatorul liberal argeșean Dănuț Bica m-am întâlnit joi, la Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, cu ministrul Cseke Attila. Am discutat despre proiectele județului, asigurându-ne că acestea vor fi susținute de la nivel guvernamental.”, a spus Adrian Miuţescu.

Ca să n-o lungim, s-a vorbit despre Sala Polivalentă, despre autostrada Piteşti-Sibiu, despre centura de Vest a Piteştiului. Nişte proiecte girate de guvernări PSD, pe care acum liberalii le folosesc pentru a se lăuda cu ele. Ca o curiozitate, pe vremea când fostul primar al Piteştiului, Cornel Ionică vorbea despre documentaţia pentru Sala Polivalentă (acum vreo 3 ani), Miuţescu spărgea seminţe la sediul PNL, în şedinţe de care nu afla nimeni. Şi dădea din coate, să mai pună mâna pe vreo funcţie, că era foame mare.

Ştefan Butnaru

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea