Revine Ana Stan în PNL Argeş dacă Florin Cîţu va câştiga alegerile?

Subiectul cel mai disputat din ultimele zile este legat de candidatura premierului Florin Cîţu, la Congresul PNL, unde va concura împotriva lui Ludovic Orban, pentru funcţia de preşedinte al partidului. Argeşul e împărţit: tabăra lui Adrian Miuţescu va vota cu Ludovic Orban, iar tabăra lui Radu Perianu va vota cu Florin Cîţu. Notăriţa Ana Stan, exclusă din organizaţie de Miuţescu, s-a declarat de partea lui Cîţu. Ceea ce înseamnă că o revenire a Anei Stan e foarte posibilă. Însă doar dacă va câştiga Cîţu şi va pica Miuţescu.

„Dragi liberali argeșeni, e vremea să ne debarasăm de trecut!
În Argeş, trecutul este reprezentat de Miuţescu şi acoliții lui!”, a scris Ana Stan, alături de o fotografie cu premierul Cîţu.
Consilierul Local Ana Stan a fost exclusă din PNL Piteşti, după ce s-a opus susţinerii lui Gelu Tofan pentru funcţia de viceprimar al Piteştiului. În şedinţa CL, Ana Stan a candidat pentru funcţia de vice, sperând că va ridica mingea la fileu pentru PSD, care ar fi putut obţine un post de viceprimar. Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, Ana Stan nu a reuşit ceea ce şi-a propus. În schimb, şi-a pus în cap organizaţia PNL, care a scos-o din joc.
De fapt, ceea ce a făcut Ana Stan în Consiliul Local Piteşti a fost semn de răzbunare pentru umilinţele de care a avut parte. Muncă zadarnică în PNL Piteşti, promisiuni neonorate din partea lui Miuţescu şi bani mulţi aruncaţi pe campanii de promovare. Ana Stan a fost candidat intern pentru candidatura la fotoliul de primar al Piteştiului, iar Sorin Apostoliceanu a candidat, iar Gelu Tofan a fost susţinut viceprimar. Ca să nu mai spunem de Ana Stan candidat la parlamentare, pe un loc neeligibil că nu mai ştia Miuţescu căror slugi să le dea posturi bune.
Iar acum, Ana Stan spune că Florin Cîţu e viitorul PNL. Pentru că nu face parte din organizaţie, notăriţa nu va putea vota la Congresul din 25 septembrie. Dar ar putea reveni în forţă în partid, imediat ce Cîţu va câştiga şefia PNL. Şi cum astrele îl dau câştigător pe Cîţu, nici pe Adrian Miuţescu nu-l vedem prea bine.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea