Deputatul Simona Bucura-Oprescu a intrat în campanie electorală!

Deputatul argeşean Simona Bucura-Oprescu şi-a mutat interesul electoral și spre alte judeţe. Nu mică ne-a fost mirarea să descoperim că parlamentarul argeșean  a mers în campanie în judeţul Alba. Pentru că alegerile locale parţiale bat la uşă (numai mâine nu e 27 iunie) Simona Bucura-Oprescu şi-a activat polivalenţa şi a mers în comuna Mateş (Alba) ca să susţină candidatul PSD pentru locale.
Nu ştim ce-o fi vorbit Bucura cu oamenii din judeţul Alba, dar s-a îmbrăcat tradiţional, a renunţat la tocuri şi la rujul roşu şi a încercat să pară de-a lor.

„Comuna Meteș se pregătește de organizarea de alegeri pentru funcția de primar care, conform practicilor democratice, sunt precedate de discuții cu oamenii, de prezentarea programului de guvernare locală și a viziunii candidatului pentru următorii ani.
Împreună cu dna deputat Simona Bucura Oprescu, (președinte al Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului) și senatorul Matieș Călin Gheorghe, am avut plăcerea să vorbesc cu oamenii de la care mereu avem de învățat. Țin să mulțumesc pentru susținere și pentru prezența în localitatea Meteș din județul Alba a doamnei deputat.”, a scris pe Facebook, deputatul Radu Tuhut, preşedintele PSD Alba.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea