Gentea îl laudă pe Tofan, Miuțescu face tensiune!

În cele mai recente conferințe de presă, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, l-a lăudat pe viceprimarul Gelu Tofan. Când ne gândim la gafele lui Tofan, precum și la faptul că e liberal, ne întrebăm ce calități a văzut edilul, că noi nu prea am detectat mare lucru. Dar nu ne băgăm în aprecierile emise de primar. Poate s-a instalat pacea la primărie, după luni întregi de haos.

Dar altul e subiectul... Ce zice Miuțescu despre faptul că Gentea e mulțumit de prestația lui Tofan? Cei care-l cunosc pe Adrian Miuțescu știu că el e cu opoziția față de PSD și deci așa își dresează și colegii din PNL. La Tofan n-a ținut, poate pentru că nu prea știe el de-astea. Deja nu mai intră în grațiile lui Miuțescu, iar asta nu mai are nevoie de nicio confirmare. Săptămâna trecută, Gentea l-a lăudat pe Tofan, pe Facebook. Probabil că Miuțescu era deja în depresie după ce a citit, pe social media, despre Tofan – salvatorul a 5 milioane de euro. Ăsta s-o fi dat cu PSD-ul? – poate se întreabă Miuțescu.
”Primarul Cristian Gentea și viceprimarul Gelu Tofan au susținut, timp de mai multe luni, cauza Piteștiului – o descărcare a traficului, încă de la execuția nodului direcțional între cele două drumuri de mare viteză cu strada Depozitelor. Se va asigura, astfel, printr-o bretea rutieră, fluidizarea circulației spre zona de nord a Piteștiului, dar și spre fabrica de matrițe Dacia ori spre firmele care deservesc pe orizontală activitatea de fabricare a componentelor auto necesară Uzinelor Dacia. O investiție benefică, ce aduce Piteștiului o recuperare bugetară de aproximativ 5 milioane de euro!”, a postat primarul Piteștiului, pe Facebook.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea