Eveniment editorial la Biblioteca Județeană Argeș! „PRINȚESA ȘI BALAURUL” - un nou volum al Letiției Florina Brătulescu

Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș, găzduiește joi, 17 iunie, începând cu ora 12.00, în Sala de conferințe, lansarea volumului ”Prințesa și balaurul”, al autoarei Letiția Florina Brătulescu.
Letiția Florina Brătulescu este absolventă a Universității din București, profesoară de franceză la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești și doctor în filologie la Universitatea de Stat din Chișinău.

Ca specialist și iubitor al culturii și civilizației franceze, a publicat multe articole în domeniu, un Dictionnaire d’expressions usuelles du français parlé (Ed. Universității din Pitești, 2000) și teza de doctorat, Poetica Impresionalismului în opera lui Émile Zola (Ed. Paralela 45, Pitești, 2005).
În anul 2013 a publicat volumul memorialistic ”Dascălul” (Ed. Paradigme, Pitești), ”Trenul” (2016 - Ed. Gimax, Câmpulung), ”Berevoiești, oameni, fapte și destine” (2017 - Ed. Gimax, Câmpulung), ”Dialog cu și despre necuvântătoare” (2018 - Ed. Gimax, Câmpulung), ”Pisicuțele istețe” (2019 - Ed. Gimax, Câmpulung), ”Motanul și Izvorul fermecat” (2020 - Ed. Gimax, Câmpulung).
Evenimentul va fi moderat de către managerul instituției gazdă, dr. Octavian Mihail Sachelarie, și se va desfășura cu respectarea, atât din partea organizatorilor, cât și a participanților, a tuturor măsurilor de protecție împotriva contaminării cu SARS-COV-2, impuse de legislația în vigoare.
Adrian Coman, bibliotecar

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea