Primarul de la Budeasa: „Să facem din comuna noastră acea comună în care să trăiești, nu doar să locuiești!”

Primăria Budeasa a luat parte la acțiunea “Argeșul curat”.La acțiunea de ecologizare au participat peste 200 de voluntari care au demonstrat că ceea ce caracterizeză în general comunitatea noastră este grija pentru mediul înconjurător. Au fost adunați aproximativ 500 de saci de gunoi
„Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns pozitiv invitației noastre (conducerii și angajaților ARMCOMP și EFTEC, Zimbrul Carpatin, cadrelor didactice, personalului Primăriei, consilierilor locali și tuturor voluntarilor), dând exemplu că suntem o comunitate unită, care face echipă în orice demers.

Doar împreună putem genera schimbarea pe care ne-o dorim în Budeasa! Fac apel încă o dată către întreaga comunitate, astfel încât, printr-un efort comun, să contribuim la o comună curată, care să ne dea sentimentul apartenenţei şi să ne responsabilizeze. Să facem din comuna noastră acea comună în care să trăiești, nu doar să locuiești! O inițiativă reușită azi poate să fie un exemplu de inițiativă mâine!”, a precizat primarul Mihai Rachieru.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea