MARIA, FELICITATĂ DE D.G.A.S.P.C. ARGEȘ PENTRU REUȘITA EI LA GIMNASTICĂ

# Locul al II-lea după numai trei săptămâni de antrenament # ”Vreau să fiu o mare campioană, într-o zi!”, spune Maria

Emoții dincolo de cuvinte, săptămâna trecută, la D.G.A.S.P.C. Argeș. Maria, gimnasta care, din cauza problemelor cu care se confruntă familia ei, beneficiază de serviciile Centrului de Zi din cadrul CSCCD ”Sfinții Constantin și Elena” Pitești și care a fost clasată pe locul II la concursul ”Cupa Pitești”, a fost felicitată de echipa D.G.A.S.P.C. Argeș.

 

 

Maria e o mână de copil, dar are o ambiție debordantă. Iar zâmbetul și modestia ei te lasă fără cuvinte. Aceasta, însoțită de familie și de Mihaela Dragu, șefa centrului CSCCD ”Sfinții Constantin și Elena” Pitești, a pășit emoționată în sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș. Aici, era așteptată și de antrenoarea ei, Nicoleta Andrei, iar momentele care au urmat pot fi descrise doar atât: EMOȚIE PURĂ.
”Vreau să fiu o mare campioană, într-o zi!”, spune Maria. Iar convingerea cu care o spune și sclipirea din ochii ei, atunci când vorbește despre gimnastică, ne fac să credem că visul ei va deveni realitate.
”Te felicităm din tot sufletul pentru reușita ta și te rugăm să nu renunți la visul tău! Cu muncă și seriozitate, cu siguranță, vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești. Noi vom fi alături de tine și te vom sprijini cu tot ce ține de noi”, i-a spus Mariei, Iuliana Matei, Director General al D.G.A.S.P.C. Argeș.
Mihaela Dragu, șefa Centrului din Pitești în care Maria este de dimineața până seara, s-a declarat uimită și încântată de această performanță, obținută la foarte puțin timp de la începerea orelor de specialitate: ”Iată, în numai trei săptămâni, că Maria, prin ambiția și dăruirea care o caracterizează, a reușit să facă performanță. Antrenamentele oficiale au fost două pe săptămână la număr, completate de ore de muncă individuală. Acum, după succesul obținut, suntem îndreptățiți să sperăm la performanțe frumoase în viitor.”

Maria locuiește în Ștefănești, într-un bloc vechi și, de luni până vineri, de la 7 la 19, beneficiază de serviciile Centrului de Zi din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate ”Sfinții Constantin și Elena” din Pitești. Are 10 ani iar viața, chiar dacă nu i-a oferit numai lucruri bune, iată, i se deschide în față ca o floare. Personalul Centrului  o însoțește, în zilele de marți și joi – la Centrul Cultural Pitești, pentru antrenamente. Copiii învață la școli din oraș, sunt transportați, dimineața și seara, cu microbuzul Centrului - unde servesc și mesele din timpul zilei.
Și oamenii mari plâng în momente speciale din viața lor, oricât de puternici ar fi. Iar antrenoarea Nicoleta Andrei-Arges Gym a fost copleșită de emoție în fața rândurilor așternute pe hârtie, prin care conducerea instituției își arată recunoștința pentru gestul său de a veni în sprijinul Mariei.
”Am aflat povestea Mariei anul trecut și am promis că mă voi ocupa personal de antrenamentele ei. Gimnastica e frumoasă, dar, ca orice sport de performanță, cere sacrificii. Din cauza pandemiei, nu am putut începe antrenamentele, cu un an în urmă. Cu Maria lucrez doar de trei săptămâni, iar reușita ei vorbește de la sine despre talentul pe care îl are. Acum, facem o echipă minunată împreună, iar la club, Maria s-a integrat foarte bine. Colegele ei de echipă au primit-o frumos în mijlocul lor și sunt sigură că Maria va scrie o poveste frumoasă în domeniul gimnasticii”, a spus cu ochii în lacrimi Nicoleta Andrei.
Maria a primit nu doar felicitări, ci și un tort de care se va bucura alături de familia ei. Iar pentru ea, ziua s-a încheiat cu o sesiune de cumpărături. Bucuria ei atunci când a intrat în magazin și când a început să își aleagă hăinuțele preferate, din suma de bani primită cadou, este de nedescris. Pentru aceste daruri, mulțumim celor care s-au implicat în a face un copil fericit!
Așadar, la D.G.A.S.P.C. Argeș, cu implicare și dedicare, se pot împlini destine. Felicitări din toată inima, dragă Maria! Mulțumim, Nicoleta Andrei!


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea