Exclus din PNL, Avrămescu s-a luptat ani de zile pentru a reda copiilor terenurile de sport din curtea şcolilor

# PITEŞTI. Aleşii locali de dreapta se laudă cu un proiect al profesorului Avrămescu!

Lipsiţi de imaginaţie  şi de respect, aleşii PNL-USR din Consiliul Local Piteşti intră la rupere cu un proiect de hotărâre pe care l-a iniţiat fostul ales local liberal, Tiberiu Avrămescu, conferenţiar universitar doctor  la Universitatea din Piteşti. La vremea aceea, în mandatul 2012-2016, niciun coleg liberal nu a susţinut cauza lui Avrămescu. Oamenii aveau alte interese, numai Avrămescu dorea ca terenurile de sport ale şcolilor să fie redate elevilor, în timpul liber. Acum – minune – s-au trezit domnii de la USR-PNL. Şi ne pun pe tapet acelaşi proiect, cel cu terenurile de sport.

„Ne ținem promisiunile!!!
Lansăm în dezbatere publică Regulamentul privind deschiderea terenurilor de sport din curțile scolilor. Este o promisiune mai veche, pe care o vom pune în aplicare printr-o Hotărâre a Consiliului Local Pitești, iar la nivel național printr-un proiect de lege deja intrat în circuitul parlamentar . Curtea școlii trebuie să redevină un spațiu al comunității, un loc unde se leagă multe prietenii, unde copiii noștri să poată bate o minge fără să aibă grija traficului, iar tinerii unde să poată juca handbal, tenis, fotbal, baschet.
Așteptăm sugestii și propuneri din partea cetățenilor interesați, în termen de 10 zile, în ceea ce privește Regulamentul de acces la terenurile de sport din curtea școlilor”, transmit consilierii de dreapta.

Iar noi le transmitem că acest proiect nu a fost vreo promisiune a lor, ci un program al profesorului Avrămescu. Care a ieşit din PNL pe uşa din dos, pe motiv de lipsă de obedienţă faţă de şeful Adrian Miuţescu.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea