Săpata: Aviz favorabil pentru realizarea rețelei de gaze

Primăria Săpata a primit avizul de principiu de la Transgaz pentru înființarea rețelei de gaze în comună. ”Ne dorim să realizăm distribuția de gaze în asociere cu comunele Lunca Corbului și Stolnici. Momentan se lucrează la studiul de fezabilitate al proiectului și apoi vom depune documentația în vederea accesării fondurilor. În urma realizării măsurătorilor se va stabili și care este cea mai bună soluție tehnică pentru realizarea aducțiunii de gaz prin conectarea la o magistrală”, declară primarul Laurențiu Micu (foto).

 

Tot anul acesta, conducerea Primăriei Săpata vrea să continue modernizarea iluminatului public, prin montarea unor noi lămpi. În bugetul local au fost prevăzute fonduri pentru achiziționarea a 100 de lămpi cu LED, acestea urmând să fie montate pe străzile laterale din comună.
Pe de altă parte, în vacanța de vară a elevilor, Școala ”Alexandru Guță” Găinușa va intra într-un proces de renovare. Conducerea Primăriei Săpata intenționează să înlocuiască acoperișul școlii și să o anvelopeze termic. Pentru această investiție, autoritățile locale au solicitat sprijin financiar Consiliului Județean, care a alocat pentru acest obiectiv suma de 350.000 lei. La Școala ”Alexandru Guță” Săpata funcționează grupe de grădiniță și clase de învățământ primar.
(viatasatului.ro)

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea