Vicele Gelu Tofan o dă cu Orban! După ce s-a gândit o săptămână...

# Alegerea a fost influenţată chiar de funcţia de viceprimar al Piteştiului

Viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan, a avut o decizie greu de luat. Din fericire pentru rivalii politici, nenea Gelu a ales cartea necâştigătoare. Tofan s-a gândit o săptămână dacă-l va susţine pe Orban sau pe Cîţu la Congresul PNL din septembrie. Vă daţi seama cum e să te gândeşti o săptămână şi să alegi greșit??? Dar înţelegem că decizia lui Tofan are legătură cu Miuţescu şi chiar cu postul de viceprimar al Piteştiului.

Cum preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, e de partea lui Ludovic Orban, pe Tofan l-ar fi păscut mazilirea dacă ar fi trecut de partea premierului Florin Cîţu. I s-ar fi retras sprijinul politic şi ar fi pierdut funcţia de viceprimar al Piteştiului. Deci riscul era imens, iar Tofan a preferat să stea cuminte şi să asculte.
“Sunt câteva motive pentru care îmi doresc ca Ludovic Orban să fie, în continuare, președinte al PNL. Primul motiv este acela că, atunci când PNL se afla în opoziție, Ludovic Orban a fost omul care a avut inițiativa reconstrucției și relansării partidului, ca alternativă la guvernarea PSD. (...) Faptul că PNL este astăzi partid de guvernământ i se datorează, în primul rând lui Ludovic Orban.
Al doilea motiv este acela că, în perioada în care a fost prim-ministru, Orban s-a confruntat cu una dintre cele mai dure crize prin care a trecut vreodată România: pandemia cu noul coronavirus. A fost un prim-ministru foarte bun, iar România a rezistat!
Al treilea motiv este acela că Ludovic Orban este un bun lider de partid. PNL nu ar fi ajuns astăzi unde este fără el! Cunoaște fiecare membru al partidului, a fost prezent în fiecare organizație din țară și s-a implicat în consolidarea liberalismului. În plus, iubește Argeșul, iar asta pentru mine contează cel mai mult!”, susține Gelu Tofan.
Tofane, credem şi noi că Orban e plin de calităţi, dacă ţi-a luat o săptămână ca să le găseşti!
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea