Argeşeanca Alina Gorghiu nu scapă de fantomele trecutului!

# O bântuie electoral episodul cu „Liviu (Dragnea n.r.) o să-ți fure sendvişurile”?

Alina Gorghiu, senator în Parlamentul României, argeşeancă de-a noastră, se comportă la fel ca Alinuţa din celebrele bancuri. De multe ori, e la fel de penibilă, iar ieşirile ei stârnesc hohote de râs. Divertisment, la maxim, cu Gorghiu cap de afiş. Iar acum, când congresul PNL bate la uşă, Alinuţa noastră continuă panarama.

Şi scrie mesaje inspiraţionale şi chiar motivaţionale pentru a convinge plebea liberală ca să-l voteze pe Cîţu – preşedinte al PNL. Doar că vorbele de duh ale Alinuţei, care au umplut internetul, ne readuc în atenţie un episod pe care Gorghiu l-ar vrea uitat. Cel cu acea campanie din uşă în uşă, de tristă amintire, care a captat atenţia în 2016. Pe atunci, Alinuţa bătea la o uşă de apartament şi îndemna un copil să voteze cu PSD-ul ca să nu-i fure Liviu (n.red. - Dragnea) sendvişul şi să nu-i copieze Victor (n.red. - Ponta) temele. O poveste extrem de penibilă, cu Alinuţa în rol de Zână Bună - remixată, care a arătat unei ţări întregi ce potenţial are madama.
“Ideea mi-a venit de la clipul pe care l-am postat eu în campania de acum câtiva ani şi PSD a comentat cum a comentat, iar acum ei fură mai mult decât sendvişuri, dar am vrut să fie aşa ceva amuzant, să nu fiu prea dură”, declara Alinuţa la vremea aceea.
De data aceasta, implicată activ în campania de susţinere a premierului Florin Cîţu care candidează la şefia PNL, Alinuţa a trecut la mesaje ceva mai intelectuale:
„Congresul din 25 septembrie, un test de maturitate politică pentru PNL. Desprinderea de trecut este iminentă. Şi se va realiza printr-un proces ferm, democratic, de competiţie internă între cei mai valoroşi membri PNL.”, a postat Gorghiu.
Noi, ca nişte profani ce suntem, ne întrebăm dacă Alinuţa, când spune: „maturitate politică” şi „desprindere de trecut”, se referă la episodul ăla cu sendvişurile. Femeia o vrea să uite cum s-a făcut de râs în toată ţara, pe vremea când era mare şefă  de partid. Iar acum scrie mesaje care se vor isteţe. Dar păcat că am rămas cu mesajele alea proaste, cu Alinuţa din uşă în uşă...
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea