Miuţescu: „Mă gândisem să nu mai iau în discuție candidatura la şefia PNL Argeş”

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, face pe fata mare. Politicianul a declarat, la un post local de televiziune, că se gândise să nu mai candideze la şefia organizaţiei judeţene. Asta la începutul anului, când era bolnav şi internat în spital. Normal că, dacă şi-a revenit, poate să roadă ciolane politice în continuare şi face toate eforturile pentru a-şi asigura o susţinere puternică. Dar asta nu ne spune. Mesajul e mult mai voalat. Ca-n politică.

”Voi anunța la momentul potrivit dacă voi candida! Când eram în spital, mă gândisem să nu mai iau în discuție candidatura.”, a spus Miuţescu.
De fapt, Miuţescu nu anunţă dacă va candida sau nu pentru că mai are probleme de rezolvat. Alegerile de la Bucureşti îi dau palpitaţii, iar faptul că în Argeş există destui liberali care sunt de partea lui Cîţu, nu a lui Orban, îi cam strică ploile lui Adrian Miuţescu. Evident, cine e cu Florin Cîţu nu e cu Miuţescu. Iar alegerile vor avea loc mai întâi în organizaţiile locale şi judeţene, apoi la Centru. Iar în Argeş se poate întâmpla orice.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea