Șefii Consiliului Județean se dezvinovățesc și arată pe alții cu degetul pentru proiectul Molivișu

# Vicepreședintele Marius Nicolaescu: „S-a muncit... în 2017 am realizat studiul de fezabilitate, în 2018 studiul pedologic...”

Conferință de presă – parțial pentru dezvinovățire, parțial pentru autolaudă la Consiliul Județean Argeș. A, am uitat - și pentru blamarea celor din PNL care s-au lăudat că prin ei s-a reușit deblocarea proiectului Molivișu. Pentru toate astea – dar și pentru altele – au luat cuvântul Ion Mânzână, președintele CJ Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, vicepreședinți.

 

”În această perioadă chiar s-a muncit, spun pentru că au fost anumitre voci care au susținut că nu s-a făcut nimic. În 2017 a fost realizat studiul de fezabilitate al proiectului, în 2018 a fost realizat studiul pedologic, în 2019 a fost realizat studiul topometric. Tot în 2019 a fost realizat și studiul geotehnic pentru o suprafață mai mare pentru planurile de viitor. Deci iată că nu s-a stat degeaba... Mai sunt și alte probleme financiare – dacă noi suntem parteneri cu 3 UAT-uri, avem pretenția ca fiecare UAT să fie partener loial și să își îndeplinească sarcinile pe care le are din punct de vedere al acestui proiect. Sunt anumite UAT-uri care nu plătesc nici cotizația... Dacă nu avem bani, nu putem merge înainte... Studiem posibilitatea accesării unor fonduri europene pentru realizarea acestui proiect...” a declarat Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Așadar, liberalii se pot duce dracu (n.r.) cu lauda că au deblocat ei proiectul din zăpada depusă în anii de nemișcare. Iată că la CJ s-a muncit, s-a făcut un studiu pe an, ba chiar s-a motivat că avizele durează prea mult, spre exemplu la Mediu, unde obținerea unuia este întârziată la 45 de zile. Dacă, însă, punem în calcul că proiectul a sărit binișor de un deceniu (zece ani!!!) ca vârstă, treaba cu 45 de zile nu prea mai e de ridicat în apărare...
De văzut: pe facebook, conferința de presă cu pricina e filmată... cu telefonul fix! Nu se vede mai nimic, totul e în ceață. Sau așa e situația?...
Tindem, totuși, să le dăm dreptate șefilor CJ. Și lor le-ar fi prins bine, electoral, dacă se schia acum la Molivișu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea