Lucrările de modernizare a localității continuă în Bradu

În localitatea Bradu continuă proiectele de modernizare. Infrastructura reprezintă o prioritate pentru primarul Dan Stroe, care vrea să le asigure cetățenilor cele mai bune condiții de trai. ”Chiar dacă în ultimele luni vremea nu ne-a ajutat, investițiile în comuna Bradu au continuat în ritm susținut”, declară primarul Dan Stroe.

Se lucrează la trotuarele de pe Strada Principală, este curățată canalizarea

Au început lucrările de amenajare a trotuarului pe Șoseaua Principală pe partea stângă de la Târg spre Valea Geamăna.
”Am intervenit și am salubrizat canalizarea menajeră deoarece la precedentele ploi am întâmpinat probleme, aceasta refulând la unele din locuințe. Am efectuat, recent, această operațiune pe Strada Principală, de la Primărie până la Stația de Epurare de pe Strada Islazului. Pe acesastă cale facem, din nou, apel la responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă fiecare cetățean pentru a nu arunca, în canalizare, obiecte care o pot înfunda: PET-uri, obiecte din plastic, plase, pungi etc.
Pentru că vremea se îmbunătățește, vom începe reparații, cu mixtură asfaltică, pe toate străzile comunei, acolo unde s-a constatat deteriorarea asfaltului, în zonele unde s-au executat branșamente etc.”,  ne-a declarat primarul localității.

A început montarea limitatoarelor de viteză

Pe drumuri s-a  intervenit prin tunderea vegetației, mai ales în zonele mai puțin locuite, pentru asigurarea unei bune vizibilități
ATENȚIE! – cetățenii din Bradu sunt rugați să nu mai introducă, în pubelele de gunoi, resturi de vegetație, operatorul va refuza ridicarea acestora.
Se lucrează, de asemenea, la montarea limitatoarelor de viteză pe numeroase drumuri din comună. Acestea vor fi amplasate în zonele de treceri de pietoni din apropierea școlilor sau altor instituții publice dar și pe alte drumuri unde s-a stabilit necesitatea lor.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea