Pe 1 iulie, Tribunalul va decide dacă suspendă hotărârea prin care au fost desemnați reprezentanții municipiului în AGA de la Termo Calor

În luna iunie, Tribunalul Argeș a suspendat hotărârea privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local Pitești în Adunarea Generală a Acționarilor de la Apă Canal 2000 SA. Urmează pe 1 iulie, ca instanță să ia o decizie, de data aceasta, privind reprezentanții municipiului în AGA de la SC Termo Calor Confort SA. Consilierii locali piteșteni PNL și USR PLUS au inițiat, recent, două proiecte de hotărâre prin care, pe de o parte l-au numit pe Sorin Apostoliceanu ca reprezentant al municipiului Pitești în AGA de la Apă Canal, iar pe de altă parte pe consilierul local Barbu Miu, care între timp și-a dat demisia din CL Pitești, în AGA de la  Termo Calor.

Cele două hotărâri au fost aprobate de consilierii de dreapta din Consiliu Local, care au majoritate, în ciuda opoziției consilierilor locali PSD sau chiar a secretarului municipiului Pitești, Cătălin Călugăru, care nu și-a dat avizul considerând că proiectele de hotărâre au anumite elemente de nelegalitate.

 

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea