Deputatul Mihalcea – între doi pesediști ”de frunte”, la Topoloveni

Țineți minte celebrul film ”The good, the bad and the ugly” al lui Clint Eastwood de prin anii 60? Fără nicio legătură, bunul doctor – deputat PSD de Argeș, Remus Mihalcea s-a trezit, la Topoloveni, la lansarea monografiei localității, aproape captiv între doi PSD-iști de frunte, veniți, care mai de care, de la aproape toate partidele existente în județ. Ca la campionat, cine are mai multe la activ e mai tare.

În stânga, primarul din Bogați, Ion Gârleanu  a activat, ani de zile, în PDL, după care în PNL, unde a ajuns vicepreședinte. Apoi a mers să împrospăteze trandafirii PSD-ului, care era în căutare de oameni cu convingeri politice bine conturate.
În dreapta, Mihai Georgescu, actualul primar de la Călinești  care și-a început cariera politică la Colibași – student la zi, apoi a trecut, la ieșire, prin PRM – partid din partea căruia a și candidat pentru Primăria Rătești – primărie să fie, nu contează unde. A mai plimbat cariera politică pe la PAM, ALDE și PER înainte ca PSD Argeș să îl considere valoros pentru organizația proprie.
The good, the bad, the ugly? Nu! Mai bine: the good, the bad, the worst. Sau whore? Că nu prea știm engleză...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea