Instanța a respins cererea de suspendare a hotărârii prin care au fost numiți reprezentanții municipiului în AGA de la Termo Calor

Veste bună pentru consilierii PNL-USR PLUS din Consiliul Local Pitești! După ce instanța  a decis, recent, suspendarea hotărârii privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local Pitești în Adunarea Generală a Acționarilor de la Apă Canal 2000 SA, săptămâna trecută s-a dat o hotărâre total opusă privind numirea membrilor în AGA Termo Calor.

Pe 1 iulie, Tribunalului Argeș a respins cererea de suspendare provizorie a executării HCL 84/22.03.2021 prin care erau desemnați ca reprezentanți în AGA SC Termo Calor Confort SA primarul și un consilier local. În consecință HCL 84/22.03.2021 este legală și va trebui pusă în executare de urgență de către SC Termo Calor Confort SA. Ambele hotărâri nu sunt definitive, ele fiind deja atacate cu recurs!
„Practic, pe aceleași două spețe juridice, cu aceleași motivări pe care juristul nostru le-a înaintat Tribunalului Argeș, avem două hotărâri contrare, una prin care nu ni s-a dat dreptate, la SC Apa Canal 2000 SA, și una prin care se arată că HCL-ul inițiat de noi este legal, la SC Termo Calor Confort SA. Este unul din exemplele clare de mistere ale justiției, care va fi lămurit la instanța superioară. În plus, pentru ca să nu mai existe interferențe în actul de justiție, la judecata spețelor pe fond, vom cere strămutarea acestor procese în altă localitate. Încheiem cu precizarea că nu a fost cheltuit niciun leu din bani publici pentru apărarea legalității HCL, totul s-a făcut cu resursele interne ale grupului consilierilor PNL-USRPLUS”, a precizat, pe Facebook, grupul consilierilor locali PNL, USR PLUS Pitești.
A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea