Câmpulungenii - scandalizaţi de evenimentele culturale organizate de primăriţă, într-un oraş fără locuri de muncă şi fără străzi

# Elena Lasconi a cheltuit 2 milioane de lei pentru promovarea scrisorii lui Neacşu

Eveniment mare la Câmpulung Muscel, organizat de primăriţa Elena Lasconi, la 500 de ani de atestare a scrisorii lui Neacşu, primul document scris în limba română care a fost descocerit. Toată distracţia primăriţei a costat 2 milioane de lei, bani de la Guvern. Evenimentul cu scrisoarea lui Neacşu a avut şi un invitat pe măsură – Allen Colliban, primarul Braşovului, un tip de la USR care a fost exmatriculat de la facultate, dar care se pricepe – zice el – să administreze un municipiu precum Braşovul!

Dar cum pe noi ne doare Câmpulungul, observăm că primăriţa are apetenţă pentru evenimente culturale. Ce te faci însă cu un municipiu plin de gropi, cu străzi care arată ca după război, unde nu există canalizare, nici gaze, şi cu un şomaj înfloritor? Toate acestea au fost amânate. Oamenii trebuie să se bucure de cultură, pe burta goală, şi să plătească taxe şi impozite ca pentru un municipiu, deşi la Câmpulung se trăieşte mai rău ca în mediul rural.
Doamna primar, sunt comune în Argeş unde oamenii trăiesc mai bine decât se trăieşte la Câmpulung!
„O să se vorbească despre Câmpulung așa cum se vorbește acum despre Oradea, despre Ciugud, despre un oraș cochet din Europa. O să fie ceva extraordinar.”, declara Lasconi, după câştigarea alegerilor. A se observa că după 9 luni de mandat, nu e nicio diferenţă între Câmpulungul condus de Elena Lasconi şi Câmpulungul condus de foştii primari Liviu Ţâroiu şi Călin Andrei.

 

„Sărbătorim scrisul, dar pică orașul pe noi”

Iar câmpulungenii, cei despre care Lasconi spunea că: „oamenii ăștia nu se mai lasă duși cu vorba și cu promisiunile”, au taxat-o pe primăriţă, pe pagina de Facebook:
# „Când o să vedem și poze cu bulevardul? Sau cu trotuare refăcute? Trotuarul ce urcă de la spitalul de pneumonie către Grui este imposibil de folosit…oamenii trebuie să meargă pe stradă să nu-și rupă picioarele”
# „Oricît te-aș iubi, ești prea dulce și glicemia mea e peste pragul superior!!! Fără regrete ...pa. Păcat că faci numai chestii de poză.”
# „Să mă bată mama! Dacă mai citesc o dată de scrisoarea lui Neacșu, mă duc și o cumpăr! Mai avem altceva în orășelul ăsta în afară de Neacșu?!”
# „Domnul Coliban, cel cu liceul și exmatriculat din facultate! Felicitări!”
# „Sifonăm fără număr, sărbătorim scrisul, dar pică orașul pe noi....”
# „Nu se vede nimic în oraș. Lasă dracu postările astea de rahat. Nu cred că interesează pe nimeni.”
# „Locuri de muncă pentru cetățeni, canalizare, apă asta când?”
# „Când o să postați și lucrurile pe care l-ați promis în campanie?”
Ştefan Butnaru

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea