Argeșeanca Alina Gorghiu, umplută de respect de internauți pe pagina de Facebook

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Cîțu a fost respinsă, săptămâna trecută, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. La scurt timp după încheierea votului, Alina Gorghiu, senator PNL originar din Argeș, a reacționat pe pagina sa de Facebook.
”Avem confirmarea. Votul de astăzi, din Parlament, la moțiunea de cenzură, arată că prim-ministrul Cîțu și echipa sa reprezintă formula sănătoasă de care România are nevoie până în 2024.

Mulțumim PSD pentru că ne-ați oferit posibilitatea de a dovedi, din nou, românilor că avem o guvernare responsabilă și competentă. Și pentru că ați semnat actul moțiunii care consfințește oficial alianța toxică pe care o aveți cu AUR pentru a oferi românilor ceea ce ați oferit și până acum: involuție, nu evoluție!", este mesajul postat de Gorghiu pe Facebook.
Iată câteva din comentariile generate de această postare, comentarii ce au apărut pe aceeași pagină, cea a Alinei Gorghiu:
# ”Nu România are nevoie de voi, ci voi aveți nevoie de România și de poporul român....ca să-l jecmăniți și să vă îmbogățiți pe seama acestuia”
# ”Ba n-aveți nicio confirmare. Aveți doar o majoritate parlamentară, bazată pe interes propriu, la fel cum a avut PSD în mandatul trecut. Că dacă ar vota cetățenii fiecare moțiune de cenzură a guvernului, pe modelul referendumului de la o suspendare a președintelui, s-ar dovedi clar că România are nevoie de formula aia sănătoasă fix ca de o măsea stricată.”
# ”Demonstrează ca " țineți cu dinții" de scaunele voastre, de putere și de bani, tot ce faceți e sa distrugeți tot, doar bunăstarea voastră va interesează, călcând totul în picioare. Întrebați oamenii de rand ce părere au de voi, suntem sătuli de voi, de toți cei din clasa politica indiferent din ce partid faceți parte, sunteți toți o apa și un pământ, va lăudați între voi, doar nu erați proști sa va taiati singuri craca de sub voi!!! Sunteți jalnici!!!”
# ”Ești femeie și mă minunez cum poți debita asemenea tâmpenii! In afară de voi taraturile politice, cine trăiește bine in tara asta!???? Cine mă!????”
# ”Dacă ar rămâne la aprecierea poporului nu știu dacă ați rămâne și voi și PSD?! Ați stat ca niște copii ascultători în bănci nu ați avut bunul simț să ești la vot ptr. că Orban a stat cu ochii pe voi și vă umflat în pene acum de victorie?!! Sunteți niște nulități și voi și ceilalți care nuvă vedeți decât propriile interese?!”
# ”Încă nu v-ați făcut felul cucoană? Tu ce lucru bun ai făcut pt țara în afară că stai toată ziua să postezi rahaturi ce alt ceva? Tu ești cu marinaru în nici un caz nu faci parte din PNL ești aici doar ca să apuci ciolanul în nici un caz să faci ceva pt țara”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea