Terenul multifuncţional de sport, din comuna Slobozia, va fi inaugurat în această vară

În comuna Slobozia va fi inaugurat în această vară un teren multifuncțional de sport, cu gazon sintetic. Copiii și tinerii din localitate se vor bucura de un spațiu de relaxare și agrement, urmărindu-se totodată și încurajarea activităților sportive. Terenul se află lângă Școala Gimnazială Slobozia și reprezintă o investiție finanțată din fonduri europene, prin GAL ”Vlașca de Nord” și fonduri locale.

Pe lângă terenul de sport, locuitorii comunei Slobozia vor beneficia și de un centru civic modern, un spațiu dedicat socializării și relaxării. Centrul cuprinde un parc cu alei și băncuțe, loc de joacă pentru copii, fântână arteziană și ceas. Investiția este realizată de autoritățile din Slobozia cu fonduri proprii și va fi gata în această vară.

 

Proiect pentru modernizarea iluminatului public

Pe lista proiectelor pregătite de conducerea Primăriei Slobozia pentru acest an este inclus și un proiect pentru modernizarea rețelei de iluminat public. Acesta a fost depus de curând la Administrația Fondului pentru Mediu. ”Proiectul prevede schimbarea lămpilor în toată comuna. Vor fi montate surse de iluminat cu LED integrat pentru un plus de eficiență energetică, urmărindu-se scăderea costurilor cu consumul de energie pe termen lung. Am depus proiectul, urmează verificările de rigoare și apoi declararea eligibilității, aprobarea finanțării și demararea lucrărilor”, precizează primarul Petre Funie, conform viațasatului.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea