Gentea şi Apostoliceanu, contre în Consiliul Local Piteşti!

# Fostul viceprimar al Piteştiului are probleme şi cu colegii de partid

La şedinţa Consiliului Local Piteşti de săptămâna trecută, fostul viceprimar PSD Sorin Apostoliceanu, acum consilier local PNL, s-a contrat cu primarul Cristian Gentea, dar şi cu colegii de partid. Totul a pornit de la un proiect de hotărâre prin care Apostoliceanu dorea să se facă piste de biciclete în centrul Piteştiului. Faza e că Gentea nu a fost de acord şi nici mare parte din Consiliul Local. Chiar şi colegii liberali ai lui Apostoliceanu

 

Ani de zile, Apostoliceanu a fost omul lui Cristi Gentea, cel care l-a şi promovat în PSD, pentru a ajunge viceprimar al Piteştiului în mandatul 2016-2020. Dar cum viaţa e plină de surprize, Apostoliceanu a candidat la Primăria Piteşti, din partea PNL, jurând că-l va învinge pe Gentea. N-a fost să fie... Apostoliceanu e acum un simplu consilier local, iar votul lui nu mai are puterea de odinioară. Intereseant e că nici colegii de partid nu-l susţin. Cum Apostoliceanu e din tabăra lui Orban, liberalii care sunt de partea lui Florin Cîţu îi cam strică ploile.
Iar acest lucru s-a petrecut chiar la şedinţa trecută a CL Piteşti, când Apostoliceanu a dorit piste pentru biciclete în centrul municipiului. Deşi PNL şi USR au majoritate în Consiliul Local, proiectul a picat cu brio.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea