Primarul Piteștiului, despre firmele neserioase: „Vor avea certificat negativ și nu vor mai lucra cu Primăria”

# Măsuri fără precedent!

Primarul Cristian Gentea anunță măsuri fără precedent la Pitești în cazul firmelor care nu respectă prevederile contractelor semnate. Edilul susține că aceste firme, care creează probleme, vor primi de la municipalitate certificat negativ și nu vor mai putea să participe la licitațiile organizate de Primăria Pitești.
„Sunt firme care ne-au creat destule probleme. Sunt firme care, acum, nu ne răspund la telefon, cu lucrări neterminate. Nu vor mai lucra, vor avea certificat negativ și nu vor mai lucra cu Primăria. (..)

Tocmai pentru că nu vreau să spună cineva, ăsta doar latră și nu mușcă…. Știți ce mi s-a spus când am venit în Primărie și am văzut atâtea lucruri de acest gen, mi s-a spus cum să faci asta, că n-am dat niciodată certificat negativ, niciodată nu s-a dat. Ei, veți vedea ce se întâmplă în perioada următoare, indiferent de numele firmei!”, a mai spus primarul Gentea.
Edilul susține că trebuie să se facă o diferență între firmele care lucrează profesionist și cele neserioase. „Am tot auzit prin oraș că grupul acesta de două persoane pe care le vedeți aici (primarul Cristian Gentea și Lucrețiu Tudor, city-managerul Piteștiului, n. red.) a băgat spaima în toată lumea și că nu e bine ce facem, că o să vedem… Nu știu ce putem să vedem. Eu nu mă cert cu nimeni. Voi fi cel mai bun prieten cu toți constructorii care lucrează perfect, care se încadrează în termene și lucrarea este de cea mai bună calitate. Atât. Ceilalți nu vor mai lucra cu Primăria Pitești”, a declarat primarul Cristian Gentea în cadrul conferinței de presă de la primărie.
### „Nu se mai termină, mai mare rușinea!”
În legătură cu terenul „San Siro” din strada „Florilor”, primarul susține că acolo sunt mai multe nereguli, cauzate în principal de constructor. „Această firmă, Construct Eci Company, depășește termene, a refăcut sau încearcă să refacă toată lucrarea. Eu nu știu cum va ieși. Au termen 31 iulie. Erau acolo, dar suprafața nu e plană, găurile de scurgere sunt prea sus față de nivelul terenului. Vorbim de acest teren de când eram eu consilier… De când vorbim de acest teren „San Siro” și nu se mai termină, mai mare rușinea! (...) Eu i-am pus în vedere (constructorului n. red.) că nu va mai exista nici măcar o zi de întârziere”, a mai precizat Cristian Gentea.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea