Primăriţa Elena Lasconi - linşată pe Facebook chiar de ziua Câmpulungului!

# Oamenii i-au trimis mesaje tăioase: „Tot Câmpulungul e o rușine”

Primăriţa Elena Lasconi a avut parte de un duş rece chiar de ziua municipiului Câmpulung. Primăriţa a transmis un simplu „La mulţi ani!”, pe pagina de Facebook, pe care oamenii au luat-o cu asalt pentru a-i reproşa Elenei Lasconi că nu şi-a onorat niciuna dintre promisiunile cu care a venit în campania electorală.

Oamenii se referă la faptul că oraşul arată jalnic şi că, de la preluarea mandatului, Lasconi n-a făcut niciun pas pentru bunăstarea Câmpulungului.

Totuşi, primăriţa nu stă degeaba. Cheltuie bani grei pe evenimente. De exemplu, pentru evenimentul Câmpulung 500 - Capitala Scrisului Românesc se va cheltui suma de 639.625,00 lei fără TVA, pentru servicii de organizare de evenimente culturale. Altfel, celelalte priorităţi pot aştepta: canal, gaze, asfalt, locuri de muncă, restaurări de clădiri.

 

Iar oamenii nu mai au răbdare. S-au săturat de vorbe multe, de poze pe Facebook, de evenimente de doi lei la care participă Lasconi. S-au săturat de mizerie şi de politică şi promit că primăriţa nu mai pupă mandat în fruntea Câmpulungului.

Iar comentariile fac toţi banii:

# „Mă, tu chiar nu ai pic de rușine? Urezi la mulți ani, dar pentru orașu’ ăla nu faci nimic. Nu zic că fostul primar făcea prea multe, dar măcar nu se arăta pe Facebook cum faci tu. Treziți-vă, bă, susținători ai lu’ Lăsconi, când i se va termina mandatul o să plece cu buzunarele pline și orașul vostru mult iubit o să fie tot o ruină. Am tot zis și o zic, se bătea cu pumnii în piept la început de mandat că va face Sibiu 2 din Câmpulung. Unde mama dracu a făcut? Locuiesc în Sibiu de 1 an și nu văd nicio asemănare. Femeia asta este o rușine pentru scaunul de primar.”

# „La mulți ani, la mulți ani!! Dar faceți și câteva poze cu drumul de variantă care trece prin Câmpulung , de la Dinicu și până la ieșire spre Brașov, cu bulevardul, cu canalele, tăieturile din asfalt, lipsurile de asfalt! La semaforul de la intersecția spre liceul Pedagogic sunt denivelări de ani de zile, chiar așa greu e o zi de muncă de curățat acolo?”

# „Cel puțin bulevardul este o rușine. De atâta timp săpat, au crescut buruienile pe el... În schimb s-a umplut centrul de sensuri unice. Probabil că aveau semnul pe stoc.”

# „La mulți ani, Câmpulung! Cel mai tare oraș. Avem bulevard, locuri de muncă, canalizare, străzi asfaltate, parcări, toate scrise pe foi. Să nu mai spun că în Grui la cea mai mică ploaie sunt întreruperi de curent. Este era tehnologiei și cică vreți să ne digitalizăm, dar nu suntem în stare să avem grijă de o rețea electrică.”

# „La mulți ani! Îţi urezi singură la mulți ani, suntem săraci cu un oraș super murdar, fără industrie, cu gropi, cu trotuare sparte, cu bălării prin parcuri, cu becuri arse în stâlpi, cu câini fără stăpân, asta este urarea de la mulți ani? Trăiți în lumea voastră căpăcită, nu ne reprezentați, nu sunteți de-ai noștri!”

# „Tot Câmpulungul e o rușine încă o dată zic să lăsăm pozele și poate facem ceva pentru acest oraș”

# „La mulți Ani, La Mulți ani, dar vă întreb așa ca idee: Aveți vreun proiect de viitor concret și la obiect pentru dezvoltarea acestui oraș bijuterie, fostă capitală domnească...? Are un potențial turistic imens dacă se face ce trebuie cu el. Doar dacă refaceți clădirile istorice din el și ce mai e nevoie poate fi ca un muzeu în aer liber. Sunt curios care este planul dvs. și cred că și alegătorii dvs. doresc să știe ce și cum aveți de gând să faceți pentru dezvoltarea acestui important oraș al ţării...”

Ştefan Butnaru

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea