PNL ar putea avea 9.771 de directori de școli

Nu mai este o noutate faptul că liberalii îi vânează pe directorii de şcoli, pentru a se înscrie în PNL. În judeţul Argeş mai mulţi manageri ai unităţilor de învăţământ au fost racolaţi în partid, iar alţii ceva mai rezistenţi la transferuri politice au avut adevărate neplăceri. Dar vânătoarea nu se termină aici! În luna august, PNL ar putea avea 9.771 de directori de școli.

„O să dați vreo 1.600 de primării, unde sunt probabil 7.000 de școli sau câte or fi, o să dați posibilitatea primarilor PSD să aibă majoritatea directorilor de școli.

 

Dar, revenind la problema legislației, dacă vă uitați în legislație, o să vă dați seama că puterea o s-o aibă consiliul de administrație. Consiliul de administrație – acolo legea o face primarul din acea localitate.

Deci, stimați colegi, mai ales cei care aveți puțini primari – că, într-un fel, să vă spun ceva: PNL-ul are totuși vreo 1.300 de primari, deci nu stăm așa rău –, cei care aveți puțini primari, cu alte cuvinte, prin această lege, votând-o, o să dați vreo 1.600 de primării, unde sunt probabil 7.000 de școli sau câte or fi, o să dați posibilitatea primarilor PSD să aibă majoritatea directorilor de școli.

Haideți să nu ne mai ascundem, să spunem adevărul: fiecare își dorește să aibă în partidul lui un director de școală, mai ales într-o comună, unde directorul de școală dă tonul, este adevărat”, a spus Virgil Guran, liderul grupului PNL din Senat, potrivit Edupedu.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea