Liberalul Cristi Mitrofan se laudă cu munca primarului de la Domneşti

Cristian Mitrofan, şeful PNL Curtea de Argeş, face furori pe pagina de Facebook, lângă un buldoexcavator achiziţionat de Primăria Domneşti, prin eforturile primarului Doru Smădu. Ideea e că Mitrofan, fost director interimar la CAS, care a luat un 2 (doi) de toată jena la examenul pentru ocuparea funcţiei de director la CAS, nu are niciun merit în achiziţia buldoexcavatorului. Dincolo de faptul că este coleg de partid cu primarul Smădu şi că amândoi fac parte din echipa lui Adrian Miuţescu, Mitrofan este, de departe, un ins care a bifat eşecuri serioase.

A candidat ani la rând la Primăria Curtea de Argeş, dar nu a reuşit niciodată să învingă candidatul PSD. A primit în schimb funcţii la stat, graţie susţinerii lui Adrian Miuţescu, dar nu a excelat niciodată, mediocritatea fiind cel mai important atribut al său.

 

Şi cum în ultima vreme a tot avut ghinioane, Mitrofan s-a pozat lângă buldoexcavatorul ahiziţionat de primarul Doru Smădu, de la Domneşti. Poate-o fi cu noroc... Imaginea a ajuns pe Facebook, că unde-i mai bine ca pe reţelele de socializare?

Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea