Victor Bălășoiu și Marius Manole au depus jurământul de primar, în localitățile Rociu și Aninoasa

Victorii Categorice ale PSD-ului la alegerile parțiale pentru funcția de primar în localitățile Rociu și Aninoasa. Noii primari aleși au depus, săptămâna trecută, jurământul.

Victor Mihai Bălășoiu a depus, marțea trecută, jurământul de credință, fiind învestit în funcția de primar al comunei Rociu

Candidat al PSD, Victor Mihai Bălășoiu a câștigat de o manieră categorică alegerile locale parțiale organizate pe 27 iunie.

La ceremonia de învestire au fost prezenți președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă, deputații Simona Bucura-Oprescu (secretar executiv al PSD Argeș), Aurel Bălășoiu, Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, senatorul Cristina Stocheci, primarii Petre Funie din Slobozia, Mihai Georgescu din Călinești, Dan Stroe din Bradu, primarul ales al comunei Aninoasa - Marius Nicolae Manole, precum și preoți ai parohiilor din comuna Rociu.

Mult succes în activitatea de primar al comunei Rociu, Victor Mihai Bălășoiu!

Marius Nicolae Manole a depus, miercuri, jurământul de primar al comunei Aninoasa

Din echipa PSD prezentă la Aninoasa au făcut parte cel mai bun ministru al Agriculturii, Petre Daea, președintele Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă, deputații Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu, dar și primarii Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș și Andreea Iuliana Crîmpița Matei din Mihăești, precum și aleși locali.

 

Simona Bucura Oprescu: ”Am participat la acest eveniment cu mare bucurie și gânduri bune pentru locuitorii din Aninoasa. Alături de noi au fost și Cristi Puiu, administratorul județului, precum și Părintele Clement, starețul Mănăstirii Aninoasa, ale cărui cuvinte pline de înțelepciune ne-au dat tuturor curaj și încredere că se vor face lucruri bune în comună. Mult succes, Marius! Să fie un mandat cu folos pentru Aninoasa!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea