Domnilor parlamentari, vă rugăm să luaţi banii doar pe zilele muncite!!!

# Cristian Boureanu a fost prezent la mai puţin de 10% din voturile electronice din luna noiembrie. În urma scandalului DN 73, scandal provocat de absenţa parlamentarilor USL de la votul amendamentului pentru renovarea drumului Piteşti-Câmpulung, am hotărât să rugăm public parlamentarii de Argeş să nu mai încaseze banii şi pentru absenţe. Dacă cumva s-a întâmplat, dintr-o eroare, să încaseze banii şi pentru zilele în care au absentat, să dea dovadă de  bun-simţ şi să dea banii înapoi. Vom analiza săptămânal, în ordine alfabetică, activitatea parlamentară a tuturor deputaţilor de Argeş şi vă vom arăta cât au muncit şi cât au lipsit domnii parlamentari şi ca atare ce procent din salariu ar merita să ia.
Deputatul PDL de Argeş, Cristian Boureanu, un mare absent din judeţ, nu iese cu nimic din tiparele parlamentarului trimis la un loc călduţ pentru a absenta. În luna noiembrie acesta mai mult a absentat. Din 8 zile în care au fost peste 180 de voturi, acesta a catadicsit să fie prezent o singură zi la vot, şi atunci două ore şi trei minute.
- 2 noiembrie, 36 de voturi electronice, Cristian Boureanu absent la toate
- 7 noiembrie, 2 voturi electronice, Cristian Boureanu tot absent
- 8 noiembrie, 40 voturi electronice, Cristian Boureanu absent
- 9 noiembrie, 20 voturi electronice, Cristian Boureanu absent la toate
- 15 noiembrie deputatul Boureanu a muncit de s-a spetit. A votat de 3 ori de de la 13,25 pân` la 13,28, a luat o lungă pauză de masă, după care a revenit şi a mai votat de câteva ori, timp de aproape 2 ore, mai exact de la 16,11 până la 18,10.
- 21,22,29 noiembrie, alte zile pline de voturi electronice, deputatul nostru a lipsit cu desăvârşire.
În total deputatul nostru are 12 voturi într-o lună, din aproximativ 180 de voturi electronice. Salariul pe care îl merită Cristian Boureanu, conform voturilor date de acesta este cu mult sub 10 %, mai exact, deputatul nostru ar trebui să ia cam 6,6 % din salariul pe care îl ridică lunar de la Camera Deputaţilor. Dacă mai punem la socoteală şi zilele în care nu au fost voturi electronice, zile în care nu ştim dacă deputatul nostru a fost la muncă sau nu, atunci cred că acesta ar trebui să mai aducă ceva bani de acasă. La ce salarii mari au acesti mari absenţi ai neamului nu pot să nu mă gândesc că nicăieri în întreaga lume nu se plăteşte absenţa ... aşa ca la noi (scump domnule, scump).
În numărul viitor vom analiza activitatea parlamentară a deputatului Ion Burnei.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea