Argeșeanca Alina Gorghiu – desființată la aproape fiecare postare pe facebook

# Alina Gorghiu: „Iresponsabilitatea PSD vă mai uimește?!”

Aproape fiecare postare pe facebook a Alinei Gorghiu se lasă cu sute de comentarii, care de care mai… suculente. Săptămâna trecută, argeșeanca noastră a înzdrăznit să atace, din nou, PSD-ul, atacându-l pe liderul accestuia, Marcel Ciolacu.


Alina Gorghiu: ”Răspuns pentru domnul Ciolacu! Au mai venit cu o idee năstrușnică: să își delege prim-ministrul atribuțiile, iar asta exact când trebuie făcută rectificarea bugetară. Adică să lăsăm țara fără banii necesari investițiilor din comunități. Cam atât îi interesează de români și de buna funcționare a guvernării. Gândesc doar în scopuri politice, fără să țină cont că acțiunile lor îi afectează pe români.
PS: Vedeți de ce e nevoie să rămână PNL la guvernare? E nevoie de multă muncă pentru a construi o Românie liberală, dezvoltată, ca în Vest. Am început reformele. Și, după 25 septembrie, o să vedeți cum suflul nou va aduce schimbarea.”

Răspunsurile au curs, sute. Și cam în același sens. Românii tot așteaptă, iar când le spui că mai au de așteptat, își ies din fire. Pentru a nu plictisi cititorul, am copiat doar primele trei replici:

 

Nicolae Filimon: „Poate după 25 septembrie, suflul nou îl va mătura pe Câțu și camarila lui, în care intri și dumneata. Ar fi într-adevăr o curățenie benefică pentru țară.”;

 

Adrian Neamtu: „Sunteti jalnici. Pai cine v-a impiedecat sa adoptati un buget in timp util, nu in luna martie? Trebuia adoptat in decembrie pentru a putea fi folosit de comunitatile locale, care au fost nevoite sa-si adopte bugetele in aprilie. Un an ratat...Tot Ciolacu e de vina, nu-i asa?”;

 

George Sarbu: „Extraordinar! Mereu este „după X dată”. Era după locale. Apoi era după alegerile parlamentare. Acum este după congres. Oare mai este cineva atât de naiv să cadă în plasă a treia oară (dacă este a treia oară - numărând prezidențialele și europarlamentarele, ajungem pe la cinci „veți vedea voi schimbarea”)?!”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea