109 profesori din județ nu au tablete, telefoane, laptopuri sau internet pentru a intra la orele online!

# Ion Mînzînă promitea la alegeri: Voi duce Argeșul pe primul loc! Argeşul – deocamdată în topul ruşinii!

De neimaginat! 109 profesori din Argeş nu au tablete, telefoane, laptopuri sau acces la internet pentru a face ore online cu elevii. La nivel naţional, judeţul nostru ocupă locul 8 în ceea ce priveşte numărul cadrelor didactice care nu au dispozitive electronice pentru a preda online. Asta înseamnă că nici în anul şcolar 2019-2020 şi 2020-2021 aceşti profesori nu au avut echipamentele necesare pentru a intra la orele online.

Situaţia rămâne în continuare dramatică pentru elevii ai căror profesori nu intră la orele online. Pe 13 septembrie începe un nou an şcolar, elevii vor merge fizic la şcoală, dar COVID-ul rămâne o reală ameninţare. Teoretic, ministrul Educaţiei a anunţat că şcolile vor rămâne deschise cu prezența fizică a elevilor până la pragul de 6 la mie, dar nu exclude posibilitatea revenirii în online. Iar Argeşul se „mândreşte” cu 109 profesori care, cel mai probabil, nu vor preda online nici în acest an şcolar.

 

Potrivit unor informaţii publicate de Ministerul Educaţiei, situaţia profesorilor, pe judeţe, care nu au dispozitive electronice necesare orelor online este următoarea:

1. Iași 446

2. București 374

3. Galați 326

4. Suceava 235

5. Hunedoara 230

6. Vrancea 225

7. Bacău 219

8. Argeș 109

9. Prahova 90

10. Gorj 86

Trebuie menționat faptul că Inspectoratul Școlar Argeș este subordonat Ministerului Educației, ambele fiind conduse de PNL-iști. Încă îi așteptăm pe domnul Miuțescu (președintele PNL Argeș) să își dedice anii următori pentru proiectele județului, așa cum a promis, încă îl așteptăm pe domnul Mînzînă cu fapte, nu cu vorbe, să ducă Argeșul pe primul loc, așa cum a promis...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea