Dosare penale pentru furt de apă în comuna Bradu

În cadrul ultimei acţiuni de control, care s-a desfăşurat în data de 19.08.2021, doi consumatori din comuna Bradu, str. Heleşteu, au fost descoperiţi cu branşamente ilegale de apă de către o echipă a Serviciului Control din cadrul SC Apă Canal 2000 SA. Unul dintre utilizatori avea, pe lângă branşamentul din contract, un by-pass prin care folosea apa necontorizată, iar cel de-al doilea, deşi a fost debranşat în anul 2013 pentru debite neachitate, a fost descoperit rebranşat atât în luna decembrie 2020 cât şi cu ocazia controlului din luna august 2021.

SC Apă Canal 2000 SA a formulat plângere penală împotriva proprietarilor imobilelor, furtul fiind constatat şi de un echipaj al I.P.J. Argeş - Poliţia Comunei Bradu, care a întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare cu apă. Pentru recuperarea prejudiciului şi a tuturor costurilor aferente desfiinţării branşamentelor, societatea Apă Canal 2000 se va constitui parte civilă în procesul penal.

 

Toate aceste situaţii de consum fraudulos de apă generează reducerea debitului şi afectează atât operatorul, care întâmpină greutăţi în asigurarea serviciului de alimentare cu apă în condiţii optime, cât şi toţi ceilalţi consumatori din zonă.

Orice sesizare de consum ilegal de apă, primită la Ghişeul Unic al societăţii din Piteşti, B-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, sau pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , va fi imediat verificată şi toate situaţiile neconforme vor fi tratate conform prevederilor legale în vigoare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea