Mircea Andrei şi alţi politicieni din Argeş alături de prim-ministrul Emil Boc la înmormântarea tatălui său

Doliu în familia prim-ministrului Emil Boc. Înainte cu doar câteva zile de trecerea dintre ani, o tragedie s-a produs în familia unuia dintre cei mai importanţi oameni ai statului. Tatăl lui Emil Boc, Ioan Boc în vârstă de 87 de ani, s-a stins din viaţă. Tragedia a venit la două săptămâni după ce tatăl acestuia suferise cel de-al treilea accident vascular în ultimii ani. Deşi starea acestuia se îmbunătăţise miraculos în cele două săptămâni, tatăl premiereului a suferit un stop cardio-respirator. Deşi medicii au făcut toate eforturile să-l readucă la viaţă, totul a fost în zadar. Pentru Emil Boc moartea tatălui său a fost una extrem de dureroasă. În acea seară la Guvern se mai făceau ultimele modificări în noul Cod Fiscal. Deşi aflase tragedia, Emil Boc a ţinut şedinţa din Guvern după care a plecat imediat către spitalul din Cluj-Napoca, acolo unde tatăl său îşi înheiase socotelile cu viaţa. Ajuns la spital, premierul nu a  vrut să facă foarte multe declaraţii şi a spus doar "Aveţi grijă de părinţii voştri pentru că sunt cel mai important dar pe care ni l-a dat şi vi l-a dat Dumnezeu pe lumea asta".

Tatăl lui Boc era un om modest

Trupul neînsufleţit al lui Ioan Boc a fost dus a doua zi la casa din Răchiţele, acolo unde locuia tatăl premierului. O casă modestă aşa cum nu este obişnuit să aibă în ţara noastră părinţii sau rudele celor care ne conduc ţara sau care au condus România. Deşi meziunul familiei, Emil Boc, este prim-ministrul ţării, Ioan Boc era acelaşi om simplu, modest şi foarte iubit de oameni aşa cum a fost întotdeauna. Familia lui Emil Boc a preferat să ţină trupul lui Ioan Boc în casa în care a locuit, să-l îngroape acolo unde a trăit o viaţă, nu să-l ţină în capele de lux şi să fie înmormântat cu foarte mare fast, ci aşa modest cum a trăit toată viaţa şi cum şi-a dorit mereu să rămână.

Mircea Andrei a fost prezent la înmormântarea tatălui lui Emil Boc

Joi, înainte de noul an, Emil Boc şi-a condus tatăl pe ultimul drum. Alături de premierul Emil Boc au fost şi mai multe personalităţi din ţară, miniştri, politicieni, etc. Printre aceştia din judeţul Argeş, în aceste momente grele, a fost şi senatorul Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş alături de Daniel Dragomir, candidatul PDL pentru Senatul României pe Colegiul Piteşti dar şi Ciprian Berevoianu, şeful ITM Argeş. La ceremonia funerară au participat şi Traian Băsescu, preşedintele României, Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, Valeriu Tabără, ministrul Agriculturii, Daniel Funeriu, ministrul Învăţământului, etc. Senatorul Mircea Andrei a ţinut să fie alături de Emil Boc în aceste momente grele: " Nu vreau să comentez pe acest subiect, a fost un gest omenesc faţă de un prieten şi un partener de drum într-unul din cele mai grele momente ale vieţii lui." ne-a spus senatorul Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş.    I.F.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea