Veşti bune pentru părinţi! Primarul Piteştiului: ”Încă două noi creșe vor fi construite în Pitești!”

Primarul Cristian Gentea a anunţat că la Piteşti vor fi construite două noi creşe. Una dintre locaţii este în zona Inspectoratului Școlar, pe Exerciţiu, iar alta în Găvana 2, în vecinătatea complexului Albina. Finanţarea celor două obiective va fi asigurată de Ministerul Dezvoltării. Vestea construirii unor noi creşe vine ca o salvare pentru părinţi. Din an în an, locurile din creşe sunt tot mai puţine. De menţionat, consilierii locali au votat în unanimitate proiectul de hotărâre.

Ne şi mirăm că băieţii de la PNL şi USR nu s-au tras de şireturi cu primarul Cristian Gentea, aşa cum obişnuiesc să procedeze când vine vorba de proiecte importante pentru comunitate.

 

„Avem premise ca încă două noi creșe să fie construite în Pitești, cu bani de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei!

 

110 copii vor fi școlarizați în plus în perioada următoare!

Municipalitatea a identificat în funcție de nevoile părinților și disponibilitățile domeniului public cele mai bune zone în care le vom construi! După ce ne-a fost aprobată de minister construirea creșei de dimensiuni medii în zona Inspectoratului Școlar, mai facem un pas pentru construirea celei de-a doua unități de învățământ!

Mulțumesc consilierilor locali pentru votul acordat pentru alipirea unor terenuri la Complex Albina, vom avea acolo încă un amplasament de dimensiuni mai mici!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea