Tineri amenințați cu bătaia. Inculpații- trimiși în judecată

Doi argeșeni a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj și complicitate la șantaj, Inculpații ar fi amenințat cu acte de violență doi tineri din Pitești, în vârstă de 16 ani și 21 de ani. Mai exact, aceștia au solicitat tinerilor să le dea o sumă de bani ca să îi lase în pace pentru că i-ar fi vorbit de rău, astfel nu vor mai putea ieși din casă decât însoțiți de familie. Unul dintre inculpați le-a cerut acestora chiar să-și amaneteze telefoanele mobile pe care le foloseau, iar banii obținuți să îi predea lui.

Pentru a dovedi că se ține de cuvânt în caz în care tinerii nu fac cum vrea el, inculpatul a solicitat celuilalt agresor să îi aplice un „capac” minorului. În cele din urmă, victimele au făcut cum au solicitat inculpații doar că unul dintre agresori a continuat să îi abordeze pe cei doi atât fizic, cât și telefonic, cerându-le  să îi predea fiecare diferența de bani până la suma de 1.000 de lei.

 

De altfel, inculpatul a mai amenințat încă o persoană, pe același principiu, că l-ar fi vorbit de rău și acum trebuie să plătească că altfel îl va bate. Și de această dată, victima a fost nevoită să meargă să își amaneteze propriul telefon mobil ca să scape de agresor. Majoritatea banilor obținuți au ajuns la inculpat, care i-a dat și persoanei vătămate câțiva lei, din proprii săi bani, pentru a avea de taxi.

În cele din urmă, victimele au depus plângere la poliție, iar agresorii au fost trimiși, recent, în judecată.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea