Elena Lasconi face rugăciuni pentru bunăstarea Câmpulungului!

# Spovedanie publică, după 1 an de mandat

Primarul Elena Lasconi de la Câmpulung Muscel a încercat o spovedanie publică, la un an de mandat. Recunoaştem, de data asta tonul e mult mai smerit, probabil că Lasconi şi-a văzut deja limitele. Nu mai vorbeşte de Cluj şi Sibiu, nici de Las Vegas.

Între timp s-a prins că locuitorii din municipiu nu sunt deloc proşti, nu merge cu acadele, nu merge cu reclame, că a înjurat-o lumea pe primăriţă cât n-au fost înjuraţi toţi foştii primari la un loc. De data asta, Lasconi recunoaşte că mai spune o rugăciune-două, în speranţa că Dumnezeu se va apleca şi spre Câmpulung. Lasconi, mai roagă-te, că deocamdată nu se vede nimic! 

„Doamne, dacă e pe calea Ta și o să fie bine pentru Câmpulung...”

„A trecut un an de când, prin vot, m-ați ales primar. Pentru mine este o onoare și o mare responsabilitate. Vă mulțumesc!

Ce simt? Paradoxal, multă bucurie, dar și mâhnire. Bucuria vine din plăcerea de a face și din discuțiile, față în față, cu voi. Mâhnirea vine din faptul că familia mea suferă, că nu mai am timp pentru prieteni, familie și nici pentru mine.

Toată viața am muncit, am învățat, am fost respectată și mi-am construit o reputație şi o carieră onorabile. Nu credeam vreodată că o să fiu atât de atacată, amenințată și insultată în condițiile în care muncesc 12-14 ore pe zi DOAR în interesul câmpulungenilor. La un an de mandat, adică peste o lună, vă voi prezenta un raport cu ce am făcut concret. Un singur exemplu care “nu se vede” este că în mai puțin de un an am reușit să extindem și să branșăm la rețeaua de gaze mai mulți câmpulungeni decât în patru ani și jumătate al primarului de dinainte.

Vă mulțumesc pentru tot! Acum sunt mai puternică și mai hotărâtă. Am convingerea că aceasta este calea. Eu nu m-am rugat să fiu primar, ci am spus doar atât: “Doamne, dacă e pe calea ta și o să fie bine pentru Câmpulung, așa să fie!”. Și așa mă rog și acum. Știu că va fi bine și deja e mai bine decât acum un an.

Așadar, vă mulțumesc! Vă iubesc! Dumnezeu să vă țină sănătoși și voioși! La mulți ani!”, a scris primăriţa pe contul său de socializare.

Apropo, doamna primar, în construcţia „Doamne, dacă e pe calea ta...”, „ta” se scrie cu majusculă. V-am corectat tocmai pentru că ştiu că sunteţi jurnalistă şi ţineţi la limba română pe care am uitat c-aţi sărbătorit-o cu bani grei în vară, atunci când v-aţi lăudat cu Scrisoarea lui Neacşu, de parcă aţi fi scris-o dvs.

„Sunteţi cel mai slab primar al Câmpulungului”

Şi revenind la oile primăriţei, comentariile internauţilor vorbesc atât de sincer despre realizările Elenei Lasconi şi a echipei USR la Câmpulung, încât vedem ca-ntr-o oglindă cum arată municipiul sub bagheta USR:

• În următoarea campanie electorală, câmpulungenii vor mătura cu ea pe jos

• Să vedem cum dă ochii cu garajiștii și cu cei 7500 de votanți care i-au dat votul și nu a făcut nimic.

• A făcut multe într-un an.

Hai să-ți aduc aminte:

- a descoperit că este apă în podul primăriei;

- a dat afară cu televiziuni după ea, pe directorul biblioteciii;

- a avut și are apariții în continuare la Tv ”Căsătoriți pe nevăzute”;

- a schimbat cheile de la camera de oaspeți și le-a fluturat în presa națională;

- ne-a făcut cunoscut în toată lumea ..... și Congo a aflat de Câmpulung;

- a renunțat la zilele Campulugului (este tradiție);

- a dărâmat garajele fără nici un efort financiar din partea primăriei și se laudă la sfârșit de mandat pe banii garajistilor etc.

• Puneți becuri la iluminatul stradal, mai exact în Grui pe str Carpați lângă bazinul de înot, sunt trei stâlpi la rând care au becurile arse, sunt de un an arse și nimeni nu verifică starea iluminatului public!

• Fără supărare, ce ați făcut bun pentru acest oraș?

• A angajat city manageri cu salarii de 20.000 lei pe lună din banii contribuabilor și a mai adus 20 de oameni angajați în primărie, cu intenții USR-iste și PNL-iste, o culoare mai deschisă

• Sărut mâna, dna. Elena. Pe cine a luat de nevastă Marcel, emisiunea trecută, că nu m-am uitat până la final ?!

• Un an de la alegerile locale și ca drept rezultat, Câmpulungul arată ca după război. Mizerie peste tot, străzile sparte, garsonierele de la ARO sunt ca din filmele de groază cu iz de ghetou și mirosuri greu de imaginat, bulevardul ”Pardon” abandonat de…

• Toată vara când se putea lucra nu s-a făcut nimic.

• Cred că ar trebui să te apuci serios de făcut cava în orașul asta că nu se vede nimic schimbat!!

• Nimic din ceea ce ai promis n-ai făcut, ba mai mult ai știut doar să toci bani pe contracte cu dedicații și imaginea ta, iar acuma te victimizezi. Să-ți fie rușine

• Cu tot respectul! Pentru că sunteți o doamnă! Dar în administrație sunteți departe de ce îi trebuie acestui oraș! Nu trebuie să vă văitaţi de bani! Ați fost ca partid la guvernare și știm cum se împart banii! Câmpulungul arată că după bombardament!

• Doamna Lasconi, ca un muscelean care locuiește în Bucureșți împreună cu familia, cu origini și casă în Muscel, vă spun sincer, sunteți cel mai slab primar al Muscelului! Partidul dvs. U S R- P L U S, nu v-a avantajat deloc!

Elena Lasconi: ”Turismul şi nu industria va salva oraşul!”

Într-un interviu apărut, săptămâna trecută, în Ziarul Financiar, Elena Lasconi susține că se va baza pe turism pentru dezvoltarea municipiului pe care îl conduce.

”Turismul şi nu industria va salva oraşul. Dacă mai plângem mult după ARO, care nu va mai reînvia niciodată deoarece uzina a fost pur şi simplu «rasă», nu va fi bine. Salvarea noastră este turismul. În cel mult doi ani prin îmbunătăţirea infrastructurii, să devenim staţiune turistică de interes naţional şi în cel mult 10 ani să trăim numai din turism. Investitorii sunt bineveniţi dar nu trebuie să polueze. Pentru turism trebuie să dezvoltăm şi componenta de educaţie, să avem oameni pricepuţi în HoReCa. Evenimentele spre exemplu sunt foarte importante deoarece atrag turişti, banii rămân în oraş, la comunitatea de business de aici şi la oamenii de aici”, a explicat Elena Lasconi. Ea a subliniat că au avut loc evenimente precum festivalul de muzică rock Posada sau raliul de viteză în coastă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea