Ionuţ Moşteanu a fost propus ministru al Dezvoltării

# Aşteptăm cu interes să arate diploma de licenţă, aia pe care ne-o promite de ani buni!!!

A apărut prima variantă de Guvern, cu Dacian Cioloş la cârmă! Printre cei nominalizaţi pentru funcţiile de miniştri este deputatul argeşean, Ionuţ Moşteanu, care ar putea prelua portofoliul Dezvoltării. Rămâne de văzut dacă Moşteanu va rămâne pe lista scurtă, în eventualitatea în care PNL şi UDMR vor susţine un nou Guvern, cu Dacian Cioloş – premier, iar funcţiile vor trebui împărţite.

 

Dar orele, nu doar zilele, pot schimba decisiv poziţia lui Moşteanu pe listă. Totuşi, în eventualitatea în care deputatul argeşean ar deveni ministru al Dezvoltării, ne întrebăm ce anume îl recomandă pentru această funcţie?

 

De ceva ani, presa aşteaptă ca Ionuţ Moşteanu să-şi prezinte diploma de licenţă, iar acel moment n-a sosit încă. Gurile rele spun că USR-istul argeşean nu este licenţiat, iar această ipoteză pare să reziste încă, deşi Moşteanu a explicat câte ceva despre studiile sale universitare.

Poate că tocmai asta e ocazia cea mai potrivită pentru ca parlamentarul nostru să arate tuturor ce facultate a terminat şi ce notă a obţinut la examenul de licenţă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea